açık ayakkabıyla çorap:S

ben de eskiden ayaktan çok iğrenirdim.. kimsenin ayağını görmeye dayanamazdım kendim de hep çorapla gezerdim..hatta derdim ileride erkek arkadaşım veya kocamın ayağına nasıl tahammül edicem evlenince diye. Ama sonra geçti bu fobi. Alıştım zamanla. güzel bakımlı ayaklar estetik duruyor bence. çorapla daha kötü durur(çok ince tül çorap hariç ama bu sıcaklarda o bile yakar)..
bir de açık ayakkabı giyince ayakkabının içine çok kir doluyor, onu düzenli temizlemek lazım. ayaklar hep bakımlı olmalı.o zaman iğrenmezsiniz bence. önce kendinizde aşın bu fobiyi.

Arkadaşlar sally hansen'in renkli spreyleri var. Ben beyaz tenliyim ve ayaklarımda, bacaklarımda damarlarım belirgin olduğu için etek ya da açık ayakkabı giydiğimde kötü görünüyor. Bu spreyi sıkıyorsunuz, elinizle krem gibi yayıyorsunuz, bir dakika sonra kuruyor ve çorap giymişsiniz gibi güzel bir görüntü çıkıyor ortaya. Başka markaların da vardır mutlaka. Renk seçenekleri de var. Bunlardan kullanın derim. Bu sıcakta çorap mı giyilir?:)

Ayak konusunda bu kadar takıntılıysanız, psikolojik başka bir durum da söz konusu olabilir. O da vücudumuzun bir organı, uzvu sonuçta. Bu kadar rahatsız olunacak bir durum yok, üstelik ellerimiz ayaklarımızdan çok daha pis yerlere giriyorlar.

şu tarz çoraplar var soruna en uygun çözüm olarak,tenle renk farkı olacağını düşünüyorum ne kadar uygun renk bulursanız bulun ama burunlu çoraptan iyidir herhalde :)

Canim bence boyle mantar topuk sandaletle corap olmaz hic ama acik burun ayakabiyla ince corap giyilir ama oje sart her zaman..cok acik ise ayakabi, degisik coraplar hos duruyor dantel yada desenli file

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için.
dün ilk kez giydim sandaletlerimi çorapsız.
bir süre yere basıyormuşum hissi oluşsa da sonra rahatsız olmadım.
sanırım bu şekilde giyebilirim ama başkasının evine gideceksem asla giymem,ya da yanımda çorap götürürüm

Ilahi Esra :)

Ben de kendimi bildim bileli yaz geldi mi kapali ayakkabi giyemem.
Cocuklarima da giydirmem :)

Ben de sendeki durumu bir arkadasim da gordum ve cok sasirmistim acikcasi .
Bir gun bana nasil acik ayakkabi giyiyorsun dedi ben de dumur olmus bir sekilde neden ki dedim,
meger kendisi hic giyemezmis,
bana da alistir,sanki herkes ayaklarima bakiyormus gibi hissediyorum dedi, hadi dedim
gidip ayakkabi alacagiz, aldik ertesi gun ince corapla giymis,
cikar dedim boyle olmaz :) Cikardi ve yaklasik 5 yildir yazin acik ayakkabi giyiyor :)

Alisirsin merak etme :)

ben de açık ayakkabı giyemıodum birsüre önce.ayaklarım hep çirkinmiş gibi gelıyordu.sonra bir baktım ki ayakları guzel olan olmayan herkes giyiyor.sonra ben nıe bu sıcakta pişiyorum ozaman die düşündüm.ogünden beri yazları ayaklarım pişmiyor.bazen mutlu olmak için biraz kendi tabularımızı yıkmamız gerekıyor

Acik ayakkabiyla corap olmaz. Acik ayakkabinin olayi zaten ayaklarin ciplak kalmasi. Ayak takintiniz varsa yazlik kapali ayakkabilar da var, ince kumastan. Onlari deneyin.
Yazin iki seyi asla yapamam ben de, birincisi uzun pantolon giymek, ikincisi kapali ayakkabi giymek. :)
Acik ayakkabi giyecekseniz de alisirsiniz merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…