açık çikolata kisti ameliyatı !!!!

Cevabınız için çok teşekkürler hocam inanın içimi rahatlattınız :) Bu arada eşiminde tüm testleri yapıldı çok şükür bu konuda bi problem çıkmadı benimde aynı şekilde rahim filmim çekilmişti ve herşey normaldi dediğiniz gibi ben yumurtayı oluşturuyorum fakat çatlatmada sorun yaşıyormuşum fakat kontroller sırasında görülen bir ayda 5 yumurta oluşturabiliyormuşum fakat asıl problem sanırım ben fazla stres yapıyorum çünkü çalışırkende öyleydim herkes hata yapabilir fakat kendime böyle bi hak tanımıyodum sanırım bazen bu konuda vücudumada kızıyorum ve kabullenmekte zorluk çekiyorum ama burda gördüm insan şükretmeyi ve kabullenmeyi bilmeliyim bu konuda bana önerebileceğiniz bir psikiyatr varmıdır?

Tabii,bahçeci kliniğinden ışıl hanım ile görüşebilirsiniz.Onun takibinede girebilirsiniz.Sevgiler

(size yazdığım önceki mail) doktor bey,yazılanları okudum..herkese büyük bir incelikle ayrıntı bilgiler vermişsiniz.gerçekten teşekkür ediyorum.aslında hepimizin sorunları birbirine benzer.fazla zamanınızı almak istemiyorum.benim de 7 ay önce endometriozis kistim tesbit edildi.(bir önceki ayki kontrolde yoktu)ilk çıktığında 1.8 cm ebatındaydı,3 ay sonra 2.5 cm oldu.şimdi sanırım 4 cm civarındadır.1 ay doğummkontrol hapı kullanarak doktorum gerçekten endomt. olup olmadığını tesbit etmeye çalıştı.kist yok olmadı,biz de fonksiyonel kist olmadığını,endometriozis olduğunu anlamış olduk...yani bu malesef çikolata kisti..6 ay korunmasız ilişkilerle gebelik denedik,olmadı.sanırım önümüzdeki ay laparoskopiyle kistim alınacak.tedirginim.sizce doğru tedavi yolu bu mu?

(yeni mail )Doktor bey size daha önce de yazmıştım,önceki mailim yukarıda.benim 2.5 cmlik olan kistimin şu an 4 cm olabileceği tahmininde bulunmuştum.ama 2.3 cm çıktı.yani hemen hemen aynı boyuttta duruyor 3 aydır.ca 125 değerim bu kez 27 çıktı önceden 11 çıkmıştı...6-7 aydır deniyoruz ama gebelik olmadı,sanırım bidahaki ay laparoskopiyle aldıracağım kisti.sizce doğru olanı mı yapıyorum?2.5cmlik kisti aldırmalı mıyım?ilginiz için çok teşekkürler

SONRA KÜÇÜK 3CM LıK KıS GÖRDÜ DUPHASTON ıLAÇ VERDı REGLıMıN 20.GÜNÜ BAŞLIYORUM 10 GÜN BOYUNCA 20 KAPSÜLÜ GÜNDE 2 KEZ ıÇıYORUM.bitince REGL OLUYORUM

3 ay kullan bu hapı hapla bırlıkte dÜzenlı denemeler ve hemen kalkma yattıĞın yerden dedı. Bu ılaÇla hem hamıle kalırsın

Merhaba Hocam!
9 yıllık evliyim,4 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef! Rahim filmimde sağ tüpte hafif daralma var,sol açık . Bir de sağ yumurtalığın orda 2.5 cm çikolata kisti var. Dr.lar ameliyat yapalım ya da doğum kontrol hapıyla suni menepoza sokalım dediler.biz o zamanlar istemedik.2009 başında tedaviye başladık tekrar,devam ettiğim Dr.um kisti almaya gerek yok dedi, 3 cm.den küçük kistleri almam dedi,bunun üzerine yumurta çatlatıcı iğneler oldum tutmadı. 2009 ağustosunda 1 defa aşılama oldu sonuç yine negatif.Ne yapacağımı şaşrdım.
Tavsiye üzerine bir Dr.a gittim Laparoskopiyle alalım dedi,bir Dr.da açık ameliyat yaparsak daha iyi olur dedi.ikisinin arasında kaldım. şimdi de açık mı kapalı mı olsam diye düşünüyorum.Hangi ameliyatı tavsiye edersiniz?hamile kalma şansım varmıdır acaba? Aslında sizinle de irtibata geçmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler,bilgilendirirseniz çok sevinirim...

merhabalar endometrima operasyonlari yapilacaksa en iyi yol laparoskopi yoluyla yapilacak olanlardir acik ameliyat kesinlikle zamanimizda onerilecek bir secenek degil bizimla irtibata gecmek isterseniz 02124443949 05332806460 veya hferden@bahceci.com dan ulasabilirsiniz daha detayli bilgi alabilirsiniz sevgiler

eger bı gebelık ıcın sartlarınız varsa hıc menepoza sokturmayın kendınızı ...bır sure deneme verılıyor o zaman ıcınde zaten kıstın tekrarlaması cok zor uzun bır zamana yayılıor buyumesı ıcın..o ıgneler yumurtalıgınızı dınlendırme amaclı yapılıor e zaten gebelık olursa yumurtalıklarınız zaten gecıcı bır menepoza gırmıs sayılıyor bosuna o ıgnelerı vurdurmayın hem zten cooook yan etkısı var ne cektıımı bır ben bılırım....bende sımdı kıstlerımı 2.defa aldırıp hemen hamıle kalmayua calısıcam olmazsa aslıma tup bebek calısmaları

hocam mrh. hocam 2007 yılında apandist ameliyatı oldum ameliyet esnasında sol ve sağ overde 5 parçaya bölünmüş 25,35,45mm çaplarında kist olduğu anlaşıldı ameliyet dediler ama ben ameliyat olmadım özel doktora gittim ilaç tedavisi ile kistlerim yok oldu şuan sol overde 5mm çapında birtane kistim var ama hala hamile kalamıyorum. acaba rahim dönüklüğüde varmış ondanda kaynaklanıyor olabilir mi?aşılama yaptırdım oda tutmadı 3 yıllık evliyim sorumu cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

merhaba doktor bey..28 yasındayım.23 yasında laparaskopi ile kiistlerim alındı yogun bıcımde yapısıklıklar vardı gıderıldı...3 aylık gecıcı menepoz ıgnelerı oldum 2 kez..2yıl sonra tekrarladı..su an 7 aylık evlıyım ve sıkayetlerım var dr a gıttım amelıyat dedı amelıyat anında karar verılecekmıs acık yada kapalı olunacagını...sımdı sıze sorum su olacak..
amelıyat sonrası 3 ay vıtamın depolanacakmıs bana 6 aylık perıyotta hamıle kalmazsam eger asılama daha sonra tup bebek dedi...6 ay az bır vakıt degıl mı?normal bır kadında bıle uzun sura dogum kontrol hapı kullanması nedenıyle anca bu kadar zamanda gebe kalabılıyor??kararsızım
2.si ise eger hastalıın 3.ve 4.evrede ise dırek tup bebek uygulaması yapıp vakıt kaybetmeyelım dedı...ne olur bana yardım edin..cok kararsızım neye ınanacagımı sasırıdım amelıyatta sonra yasmin i bıraklayım degıl mı?
cok cok tesekkurler ıyı calısmalar..ıyı kı sızın gıbı anlayıslı hekımlerımız var...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…