• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açık kalan msn ve rezillik ...

kızlar bu adam inatlan ben c.tesi gitcem demiş...kızda eğer gidersen demiş bu çocuğu aldırırım..oda naparsan yap demiş..resmen adamın gözü dönmüş..kız dün aradı ağlıyordu ya..içim acıdı..p..venge bak yaa...şimdi iş yerinde suradı o biçim..gisp diyim mi eşin aradı ne yaptın kıza diye..

adamla fazla muhattap olma bence,eşinden hallet işi.Şimdi gitmese başka bi zaman mutlaka gidecek nasılolsa,önemli olan eşinin gözünü açması,evdeki bilgisayara program kursun,yediği naneleri öğrensin eşinin

Konuyu geç gördüm , tek tek okudum tüm gelişmeleri fisfisfis Şu an her şey yolunu bulmuş gözüküyor , sizin açınızdan da gerisi kolay gelebilecek bir yere gelinmiş. İş arkadaşınızın eşi durumu az çok çakmış, sizin msn görüşmelerini söylemenize, nasıl söylesem demenize gerek kalmamış, hatta öyle ki adam izmire iş olmadığı halde gitmeyi de resmen söze almış, karısına çocuğu aldırmasını söylemiş :kızgın:
Bence şu an yapılacak en mantıklı hareket, adam yarın izmire gittiğinde ( yani evinde olmadığında ) karısıyla bir yerde görüşme ayarlamak, hatta o sekreter de sizinle gelsin gördüklerini karısına söylesin. Kızcağıza biraz da cesaret verin de bir an önce bu adamla yollarını ayırsın başı daha fazla ağrımadan:olmaz:
Zararın neresinden dönersen kardır demişler ya aynen öyle, adam şimdiden bir o... için karısını ve doğmamış bebeğini hiçe sayıyorsa ,uzun vadede neler yapmaz yasakkelime

İğrenç adam ya bir de naparsan yap demiş. Böylelerini sallandırıcaksın bak bir daha yapıyorlar mı. Güzellikten anlamıyorlar insan demeye bin şahit ister.

kızlar adam eşini dinlemeyip gitmiş..adam resmen açık oynuyor..kızda eve gelme demiş..sabah ucağıylan geldi..p..venkk..resmen alkol kokuyor...kızı arıcam öğlen konuşcaz bakalım..

patronun işten çıkarmayla tehdit etsin... hamile eşi ve çocuğu olmasa keşke direkt kovsanız ya...
bu kadar da şerefsiz olunmaz ki yaaa... herkesin gözünün içine baka baka gitti adam...
bakalım o zaman uçak paralarını bulabilecek mi...

kızlar adam eşini dinlemeyip gitmiş..adam resmen açık oynuyor..kızda eve gelme demiş..sabah ucağıylan geldi..p..venkk..resmen alkol kokuyor...kızı arıcam öğlen konuşcaz bakalım..
bence artık açık açık söyleyin kadına zaten şüpheleniyormuş böyle erkeklerin allah belasını versin n ediyeyim:oklava:

:1hug:Yazdıklarını eşimle beraber teker teker okuduk canım çok üzüldük...Eşimin yorumu ''İnsanda Allah korkusu olmazsa her b... kolaylıkla yer dedi'' üzüldük valla o bebeğe acıdık allah haklarında hayırlısını nasip etsin....

toprak doyursun gözünü adi şerefsiz..... helal sana bacım valla çok takdir ediyorum banane diyip bırakmadın.

ya december hani bir konu vardi
kiz evli bir adamla beraber
adamdan cocuk aldirip duruyordu guya adam tehtit ediyordu
ben guzelce yorumumu yazdim yazdim o adam hakkindada adi serefsiz dedim
uc gun ban yedim
normalmi simdi

e o da güzel ne diyim. normal değil tabi. bugünlerde siteye bi hal oldu ya neyse.
banlasınlar bundan banlayacaklarsa. banlamasınlar diye diyeceğimden geri durmaya niyetim yok. öyle sözler yazmamızı istemiyolarsa bir derdim varı tümden kapatsınlar.

arkadasım adamın karısı cogu seyı bılıyor zaten sende acık acık anlat herseyı.ben olsam öyle yapardım şahsen.kendımı onun yerıne koyuyorumda bırısı bana söylese bana yardım etmiş olur(allah yaşatmasında)
adama bak ya cocugu aldır diyor ne kolay onun için.kadın gözünü kör etmiş gözü cıkasıca.
allah o kadının yardımcısı olsun...

kızlar bugün kadın çocuğunu aldırcak istemiyorum yaa...napmak lazım bilmiyorum..

bu cok kötü bısey canım ama bu kararı o verebılır ancak.kendını ssuclu hıssetme bu konuda .öyle bır adama cocuk vermek ıstemıyor demekkı.
ınsallah kararında vazgecer ne dıyelım

öfkeyle kalkıp zararla oturacak maalesef.
daha dünyaya gelmedi diye bir insanı öldürmek ne kolay ya.
onun durumundaki psikolojisi farklıdır,bunalımda bir karar ama onun yavrusu ya.
şu an kucağındaki yavruyu öldürmesi kadar ciddi.

artık elimi ayağımı kestim ama öğlen sekreter kız yazışmalarını okuttu..kendini eşinin kız kardeşi diye göstermiş kıza...kız izmirde 19 yaşında br öğrenci adam onu kandırmış..ama ne vaatler ev falan bakmış kapora vermişler..şimdilik hafta sonları gelcem..sonra akrabam var bana iş ayarlar tamamen sana gelcem demiş..
arkadaş demiş ki ama demiş ablamda hamile senin yuzunden aldırcak bu cocuğu..kızda ama demiş eşini sevmiyor beni seviyor bence aldırması daha hayırlı...sekreterde basmıs kalayı..dedim sakin davran inada bindirir dedim.soğutalım dedim..oda doğru fevri davrandım demiş..

bu arada sekreter kızlan adamın eşi yaşır olduğundan iyi anlaşıyorlar..sekreter kız okutcam diyor yazışmaları..şimdilik ben uzaktan izliyorum...eşine pis pis bakıyorum ama anlamıyor ki..

vah zavallı,sanıyor ki kendine yar olacak.

kimbilir kimler geçecek hayatından.
insanları anlamıyorum ya,ne demek eşini sevmiyor.
herşey aşk mı,çocuğu var,kurduğu bir yuva var.
üzülecek bir kadın ve babasız kalaak bir yavru var.
Allah ıslah etsin ne diyeyim.

artık elimi ayağımı kestim ama öğlen sekreter kız yazışmalarını okuttu..kendini eşinin kız kardeşi diye göstermiş kıza...kız izmirde 19 yaşında br öğrenci adam onu kandırmış..ama ne vaatler ev falan bakmış kapora vermişler..şimdilik hafta sonları gelcem..sonra akrabam var bana iş ayarlar tamamen sana gelcem demiş..
arkadaş demiş ki ama demiş ablamda hamile senin yuzunden aldırcak bu cocuğu..kızda ama demiş eşini sevmiyor beni seviyor bence aldırması daha hayırlı...sekreterde basmıs kalayı..dedim sakin davran inada bindirir dedim.soğutalım dedim..oda doğru fevri davrandım demiş..

bu arada sekreter kızlan adamın eşi yaşır olduğundan iyi anlaşıyorlar..sekreter kız okutcam diyor yazışmaları..şimdilik ben uzaktan izliyorum...eşine pis pis bakıyorum ama anlamıyor ki..

kevaşe... sokak kadını bildiğin bu. gurursuz... :kızgın: kadın müsveddesi, kadınlık kimlerin elinde kullanılıyor hale bak!!!! inşallah 5 çocuğunla aynı şeyi yaşarsın... çocuk aldırmak kolay, sen o 5 çocuğu kesebilcek misin bakalım.... :kızgın:

Back
X