Açık-Kapalı Burun Ameliyatı Hakkında Bilgisi Olanlar Bilgilendirirmisiniz.

Tosy çokk çoook çok sağol anladım sonunda bu masajın neden verildiğini burnun baya kemerlimiydi burnu kemerli olanlarada uygulatıolar sanırım benim yok denecek kadar bi kemer vardı atelim çıktıktan sonrada bi şişlik yoktu sanırım ondan bana hiç masaj demedi bi arkadaşıma demiş sen yap diyede bende merak etmiştim.

Az kemerliydi benimde ama sorunlu bir burundu canım.
Benim kıkırdak eğriliğim vardı ciddi anlamda.
İki burun deliğim kıkırdak eğriliğindne dolayı birbirine ile eşit değildi.
Çocukken kırılan kıkırdağın zamanla yanlış kaynaması.
Günden güne uzayan bir burun!
Et, kemik ve kıkırdak . Yok yoktu yani.
Sorun büyük olduğu için ödemim heryerde şu anda:)

Senin doktorun kim canım ?

RABARBA
evet doktor banada sormadı hangi teknikle yapayım istersin diye. Kızlar bi bakın burnumun ucuna alıcı gözüyle yaa kötü mü duruyo
cnmmmmmmmmm bence gayet güzel..ikinci amelyatı falan aklından bile geçirme:)çok hoşşşşşşşşşş:):):)

evet doktor banada sormadı hangi teknikle yapayım istersin diye. Kızlar bi bakın burnumun ucuna alıcı gözüyle yaa kötü mü duruyo bilmiyorumkismile

Gayet güzel burnun. Kardeşin kızdırmak için söylüyordur takma hiç...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende kapalı ameliyat olanlardanım ve bildiğim kadarıyla sizede doktorumdan duyduğum kadarını söylüyorum.çünki sormuştum olmadan aradaki fark nedir diye ve araştırdımda o zamanlar açık ameliyatda burnu yukarı kadar kaldırıp içindeki kemiği göre göre yapıyorlar ve burun altından kesik oluyor iyileşmesi daha geç olmasıyla beraber burun altındada kesi yeri belli oluyor.ileriki zamanlarda burun ucunda sarkma ve şişmede olabiliyormuş... doktorumun dediğine göre açık kapalı ameliyat göre daha kolay bir ameliyatmış kapalıda ise burun deliklerinden girerek yapılıyor iyileşmesi ve şişlikleri daha az oluyor tabi iyi bir doktorunda yapması gerekiyormuşş herkes kapalıyı beceremeye biliyor görüntü ise açığa göre daha doğal oluyormuş bu bilgileri doktorumdan ve araştırarak ögrendim siziede bilgilendirmek istedim sakın yanlış anlaşılmasın açık ameliyat kötü anlamında yada iyi değil anlamında yapmıyorum ameliyat olan arkadaşlarada geçmiş olsun diliyorum

arkadaşlar bende kapalı ameliyat olanlardanım ve bildiğim kadarıyla sizede doktorumdan duyduğum kadarını söylüyorum.çünki sormuştum olmadan aradaki fark nedir diye ve araştırdımda o zamanlar açık ameliyatda burnu yukarı kadar kaldırıp içindeki kemiği göre göre yapıyorlar ve burun altından kesik oluyor iyileşmesi daha geç olmasıyla beraber burun altındada kesi yeri belli oluyor.ileriki zamanlarda burun ucunda sarkma ve şişmede olabiliyormuş... doktorumun dediğine göre açık kapalı ameliyat göre daha kolay bir ameliyatmış kapalıda ise burun deliklerinden girerek yapılıyor iyileşmesi ve şişlikleri daha az oluyor tabi iyi bir doktorunda yapması gerekiyormuşş herkes kapalıyı beceremeye biliyor görüntü ise açığa göre daha doğal oluyormuş bu bilgileri doktorumdan ve araştırarak ögrendim siziede bilgilendirmek istedim sakın yanlış anlaşılmasın açık ameliyat kötü anlamında yada iyi değil anlamında yapmıyorum ameliyat olan arkadaşlarada geçmiş olsun diliyorum

Bende kapalı ameliyat oldum 3.5 ay oldu içten yarık açarak müdehale ediliyor ve nedense 1 haftadır sol burnumun içi acıyorrr şişlik var ödem dio doktorum onlarda henüz tam geçmedi içten valla yarın bilemedin cmtsii göstericem acıyor ve nedenini bilmiyorum umarımm sorun yoktur korkuyorummmm :( bildiğin etime bişi batırılıyo gibi bi acı varr şuan bakalım teşhis ne olacakkk :(

Bende kapalı ameliyat oldum 3.5 ay oldu içten yarık açarak müdehale ediliyor ve nedense 1 haftadır sol burnumun içi acıyorrr şişlik var ödem dio doktorum onlarda henüz tam geçmedi içten valla yarın bilemedin cmtsii göstericem acıyor ve nedenini bilmiyorum umarımm sorun yoktur korkuyorummmm :( bildiğin etime bişi batırılıyo gibi bi acı varr şuan bakalım teşhis ne olacakkk :(

canım cok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur.

Ank saol umarım evhamlıyımdır zatenn ben normaldede nasıı oldum bu ameliyatıda bilmiyorumm vallaaa tek istediğim şu burnumun içi düzelsinnnn biran önce beni çok zorlamaya başladııı gerçektenn :(

çok saol arkadaşım bilgilendirdiğin için bende kapalı olmak istiyorum bu bilgiler iyi oldu içimi biraz rahatlattı ..

çok geçmiş olsun arkadaşım umarım bir an önce iyileşirsin iyi haberlerini bekliyoruz..

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...
kısmetse ben de ameliyat olacağım en geç yaza. açıkçası benim de en çok kafamın takıldığı konu bu açık-kapalı meselesiydi. işten ameliyat için 20 gün izin almayı düşünüyorum sizce bu açık ya da kapalı ameliyat için yeterli bi süre mi? bu arada sadullah karun'un kapalı tekniği hakkında bilgisi olan var mı?

teşekkürler hepinizi öpüyorum!

canım sadullah bey sen özellikle açık istemezsen zaten kapalı yapıyor ben cok memnunum şimdilik

hepinize geçmiş olsun arkadaşlar...
kısmetse ben de ameliyat olacağım en geç yaza. açıkçası benim de en çok kafamın takıldığı konu bu açık-kapalı meselesiydi. işten ameliyat için 20 gün izin almayı düşünüyorum sizce bu açık ya da kapalı ameliyat için yeterli bi süre mi? bu arada sadullah karun'un kapalı tekniği hakkında bilgisi olan var mı?

teşekkürler hepinizi öpüyorum!

ben ameliyat olmadım ama yeterli olduğunu düşünüyorum benim bi arkadaşım oldu oda o kadar süreye yakın izin aldı işten ..

Bence açık ya da kapalı olma tercihini doktorunuza bırakın . Güveniyorsanız .

tabiki o seçimi yapacak olan doktordur benim burun kemiğim kırıktı ve sola doğru çok yamuktu kapalı teknikle yaptı ama sen istersen açıkta yapabilirm dedi:))darısı başına:)

Back
X