- 30 Ağustos 2014
- 10
- 7
- 286
- 55
Teşekkürler, henüz bu hafta doktorla görüşeceğim, doktorum Ozan Bitik olacak bir aksilik olmazsa. Onun önce ve sonra fotoğraflarını çok beğendim, çok doğal gençleştirme sağlamış. Açıkçası benim isteklerim doğrultusunda gibi gözüküyor.
Göz çevremle ilgili hiç bir değişiklik istemediğim için endoskopik yöntem bana göre değil galiba, kaşlarım zaten doğal olarak kalkık, daha fazla kalkık olmaları beni ciddi rahatsız eder (bu yüzden de bu yaşıma kadar hiç botoks yaptırmadım)
Dediğiniz gibi Nişantaşı'nda gördüklerim şiş yanaklı , aşırı botokslu ,çekik kaşlı uyumsuz yüzler, insan onları görünce estetikten vazgeçesi geliyor:)
Sizlerle süreci paylaşırım tabii ki, son an korkumdan vazgeçmezsem
Göz çevremle ilgili hiç bir değişiklik istemediğim için endoskopik yöntem bana göre değil galiba, kaşlarım zaten doğal olarak kalkık, daha fazla kalkık olmaları beni ciddi rahatsız eder (bu yüzden de bu yaşıma kadar hiç botoks yaptırmadım)
Dediğiniz gibi Nişantaşı'nda gördüklerim şiş yanaklı , aşırı botokslu ,çekik kaşlı uyumsuz yüzler, insan onları görünce estetikten vazgeçesi geliyor:)
Sizlerle süreci paylaşırım tabii ki, son an korkumdan vazgeçmezsem