Açık olmam sorun mu?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
İki gün önce konuşurken erkek arkadaşım abisine annesinin bir kız bulduğunu söyledi ama abisi istememiş. Bende merak ettim kız kapalı mıydı edin evet dedi. Daha sonra direkt sordum ailen beni ister mi sence dedim. Erkek arkadaşım çok medeni ve açık görüşlüdür aslında. Ama dediği şey şu ‘annem bir şey demez kabul eder ama babam istemez açık birisini’ dedi. Bende sonuçta bunu bilerek benimle bir yola girdin nasıl olacak dedim. Babam bir şekilde kabul edecek dedi. Ama hiç tatmin olmadım. İçimden bir ses ileride sorun çıkar diyor. Sizce haklı mıyım? Sevgilimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama babası korkuttu beni biraz.

Erkek arkadasin kac yasinda? Ergen sanirim daha.babasi ne karisiyomus senin acik veya kapali olmana.simdi acikligina kapaliligina karisan evlendikten sonra herseyine karisir.iyi düsün derim sana.

25 yaşında. Babam karışır demedi zaten ailen sorun çıkarır mı dedim annem kabul eder ama babam etmez dedi. Bende nasıl olacak o zaman deyince kabul etmek zorunda bir şekilde edecek dedi.

Ne münasebet?
Eşimin ailesinde tesettürsüz olan tek kadın benim.
Hiç kimse bununla ilgili fikir bile beyan edemez, hatta düğünümde sırtı açık gelinlik giymiştim hacı olan kayınpederim dahi “kızım melek gibi oldun gelinliğinle” diye iltifat etmişti.
Bunu tekrar hiç sormayın bence, karşı taraftan bir atak gelirse garipseyip “ne münasebet” e getirin işi.

Eşimin ailesi muhafazakar 1 gelinleri kapalı 2 si açık bi sorun yaşamıyoruz kocam karışmadığı sürece kimse birşey diyemez ha bol dekolteli kıyafetlerle de onlara gitmem

Ailenin dinlencek yeri var dinlenmeyecek yeri var. Böyle bir konuda kendi kararini vermeli

Erkek arkadaşınız babasının sorun yapacağını söylemiş zaten. Muhtemelen de sorun olacaktır. Ama bence ne olursa olsun kendiniz istemedikçe böyle bir isteği yerine getirmeyin.

Esimin annesi gorumcelerim eltim muhafazakar. Annesi tarafı dayıları yine öyle,hocalar bir kısmı. Ben mini giyen askili kol bikini giyen biriyim,eşim karışmaz. Esimin baba tarafında daha açık giyinen de var ama ben onlara giderken yine de fazla açık giymemeye calisiyorum. Basta konuştuysanız,tavrinizin netliğini biliyorsa sorun olmaz bence

Tabiki herşey eşde biter ama eğer ola ki babası kabullenmezse bu huzursuzluk hem sana hemde eşine yansıyacaktır
Benimde senin durumun tam tersi olarak eşimin ailesi açıktır bense muhafazakârım
Ben onların giyinişine saygı duyarım ama bazı konulardan dolayı rahatsız oluyorum
Uzlaşırsanız ne âlâ

25 yaşında. Babam karışır demedi zaten ailen sorun çıkarır mı dedim annem kabul eder ama babam etmez dedi. Bende nasıl olacak o zaman deyince kabul etmek zorunda bir şekilde edecek dedi.
Senden trabzona giderken daha kapalı gitinmeni isteyecek böylece babası kabul edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…