- 15 Ocak 2019
- 292
- 537
- 103
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Eşimin ailesi muhafazakar ve tesetturluler ben tesettürlü değilim. Ve kısa vadede böyle bir şey düşünmediğimi belirttim başta bu nedenle onlar da buna saygı duydular. Ancak yakın arkadaşım eşinin ailesi tesettürlü diye kendi de yapabilirim düşüncesiyle evlenmeden kapandı. Evlendi bir süre sonra cok mutsuz olup açıldı. Bunların hepsi stres gerek yok. Açılıp kapanmak biri için olmaz. İçinden gelmeli. Ha giyim tarzina biraz daha dikkat edersin onlarin yAnında askılı giymezsin falan. Ancak bu sorun olacaksa o yola girmeden düşün derimMerhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
İki gün önce konuşurken erkek arkadaşım abisine annesinin bir kız bulduğunu söyledi ama abisi istememiş. Bende merak ettim kız kapalı mıydı edin evet dedi. Daha sonra direkt sordum ailen beni ister mi sence dedim. Erkek arkadaşım çok medeni ve açık görüşlüdür aslında. Ama dediği şey şu ‘annem bir şey demez kabul eder ama babam istemez açık birisini’ dedi. Bende sonuçta bunu bilerek benimle bir yola girdin nasıl olacak dedim. Babam bir şekilde kabul edecek dedi. Ama hiç tatmin olmadım. İçimden bir ses ileride sorun çıkar diyor. Sizce haklı mıyım? Sevgilimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama babası korkuttu beni biraz.
Deminde mesajımda belirttim başımızdakiler bu hale soktu insanları bu hale eskiden helal süt emmiş düzgün biri denirdi şimdi illa kapalı açık kapalı ayrımı arttı çünkü ondan ve bunun yüzünden eşini kızını sevgilisini zorlayan kapatan cokNe kadar çok açıklık kapalılıkla ilgili konu açılıyor. İnsanlar neden karışır başkasına anlamam! Birde başkası için kapanan açılan arkadaşlarımız var onları hele hiç anlayamam! Kimse nasıl yaşacağıma ne giyeceğime karışamaz yahu! Ben kapalıyım istedim kapandım. Eşimin annesi kız kardeşi açık. Bir kere sende bunu giy ya da açıl dediklerini duymadım..
Nerde ne giymeniz gerektiğini bildiğiniz sürece pek sorun yaşamazsınız benim bi tanıdım vardı köye gidince tayt falan giyerdi üstüne askılı vs vs böyle olması hoş olmaz tabiki . O ailenin ortamına girerken onların kültürüne eşlerine dostlarına konu komşuları içindeki itibarlarina da saygılı olmak gerekir diye düşünüyorum. Ben topluma göre hareket etmemek durumunu doğru bulmuyorum. Ayrıca bu sizin ve nasip olursa eşinizle aranızdaki huzur için önemli. Mini eteginizi askılı tisortlerinizi yine giyin ama onları ziyarete giderken dikkat ederseniz olur biterMerhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
İki gün önce konuşurken erkek arkadaşım abisine annesinin bir kız bulduğunu söyledi ama abisi istememiş. Bende merak ettim kız kapalı mıydı edin evet dedi. Daha sonra direkt sordum ailen beni ister mi sence dedim. Erkek arkadaşım çok medeni ve açık görüşlüdür aslında. Ama dediği şey şu ‘annem bir şey demez kabul eder ama babam istemez açık birisini’ dedi. Bende sonuçta bunu bilerek benimle bir yola girdin nasıl olacak dedim. Babam bir şekilde kabul edecek dedi. Ama hiç tatmin olmadım. İçimden bir ses ileride sorun çıkar diyor. Sizce haklı mıyım? Sevgilimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama babası korkuttu beni biraz.
Babası kendine almıyor seni günahı da sevabıda seninle onun arasında babasına ne ki?Merhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
Ya sen bu tarz yazanlara bakmaSevgilim kabul edecek bir şekilde dedi. Beni zorlayacak yapıda biri değil hep yanımda ve çok anlayışlı. Güvenmesem ona zaten göze almam ama korkmadım da değil.
Sen edepli insanlara denk gelmişsin arsıza düş bakalım sana o düğünü zehir etsin.Ne münasebet?
Eşimin ailesinde tesettürsüz olan tek kadın benim.
Hiç kimse bununla ilgili fikir bile beyan edemez, hatta düğünümde sırtı açık gelinlik giymiştim hacı olan kayınpederim dahi “kızım melek gibi oldun gelinliğinle” diye iltifat etmişti.
Bunu tekrar hiç sormayın bence, karşı taraftan bir atak gelirse garipseyip “ne münasebet” e getirin işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?