- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sen edepli insanlara denk gelmişsin arsıza düş bakalım sana o düğünü zehir etsin.
Bu aralar ne çok kapalı açık konusu var kocaman kadınların kendi kararları konusunda endişeli olması baskıya uğrama korkusu beni şaşırtıyor...
Benim babam annem koyde buyumus insanlar o kesimlerde hep kadinlar kapali olur mesela onlar hep alisktir bigun bende kapandim ve annem babam şoka girdi niue kapandin birimi var hayatinda biz sana karismadik niye boyle oldu diye beni sorguladi ben sevincekler diye beklerken onlarin tepkisi beni aksine sevindirdi allah herkese bu zihniyette aile nasip etsinMerhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
İki gün önce konuşurken erkek arkadaşım abisine annesinin bir kız bulduğunu söyledi ama abisi istememiş. Bende merak ettim kız kapalı mıydı edin evet dedi. Daha sonra direkt sordum ailen beni ister mi sence dedim. Erkek arkadaşım çok medeni ve açık görüşlüdür aslında. Ama dediği şey şu ‘annem bir şey demez kabul eder ama babam istemez açık birisini’ dedi. Bende sonuçta bunu bilerek benimle bir yola girdin nasıl olacak dedim. Babam bir şekilde kabul edecek dedi. Ama hiç tatmin olmadım. İçimden bir ses ileride sorun çıkar diyor. Sizce haklı mıyım? Sevgilimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama babası korkuttu beni biraz.
Size katiliyorum esi sorun yapmayinca ailede sorun yapmiyo erkekte bitiyor is,o susturur miletiYa sen bu tarz yazanlara bakma
.burda bir güruh var onune gelene ya bosan ya ayril diyor. Erkek arkadaşın babama kisaca laf dusmez demiş zaten. Babasimi nikahına alacakmista karisicak.. bu konuda cok taviz verme
Bak biri acmisti konusunu,esinin zoruyla kapanmis suan cok mutsuz acilmak istiyormuş vs vs..
Bende aynı sorundan muzdariptim ve sevdiğim adam ailesine söyledi kadın benim kim olduğumu bile merak etmemişler direk kız açık mı kapalı şeklinde yargilmislar yobazlık tan başka bir şey değil mecbur birbirimizi severek ayrılmak zorunda kaldık sevdiğim adam ne kadar uğraşsa da kadın duygu somurusu ve piskolojik baskı yapıyormus nasıl bir zihniyet anlamadım ya Allah'ıni seversen cahil misiniz yobaz mısınız bir insan isteği ile yapar ben zorla yapılmış kapanmayı ve açılan insanları okudum burda yazık onu kafasinda taşırken zorunluluk olarak düşünüyor sevdirerek bunu destek ile yapmak varken neden bu inziva rabbim bile kapalı açık diye seni daha az kapaliyi daha çok seviyor diyemeyiz herşeyden önce seni rabbin yargılayacak onunla senin aradan o senin kalbini biliyor hakkımı helal etmiyorum hiç hemde hiç beni böyle yargiladiklari için benim günahımi aldıkları için insan bir sorar kız kim ne ne değil ahlaki merhameti saygısı var mı seni seviyor mu sen ömür gecireceksin sen seviyor musun nasıl bir anne oğlunun feryadını görmezden gelir ki yazıklar olsunMerhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
İki gün önce konuşurken erkek arkadaşım abisine annesinin bir kız bulduğunu söyledi ama abisi istememiş. Bende merak ettim kız kapalı mıydı edin evet dedi. Daha sonra direkt sordum ailen beni ister mi sence dedim. Erkek arkadaşım çok medeni ve açık görüşlüdür aslında. Ama dediği şey şu ‘annem bir şey demez kabul eder ama babam istemez açık birisini’ dedi. Bende sonuçta bunu bilerek benimle bir yola girdin nasıl olacak dedim. Babam bir şekilde kabul edecek dedi. Ama hiç tatmin olmadım. İçimden bir ses ileride sorun çıkar diyor. Sizce haklı mıyım? Sevgilimi çok seviyorum çok iyi anlaşıyoruz ama babası korkuttu beni biraz.
Babasıyla tanış.olmayacaksa baştan olmasinMerhaba arkadaşlar. İki gündür içim içimi yiyor. Erkek arkadaşımla iki seneye yakındır devam eden bir ilişkimiz var. Ailelerle henüz erken olduğu için tanışmadık. Sadece anlattığımız kadar biliyoruz. Kendisi Trabzonlu ve bildiğim kadarıyla ailesi muhafazakar. Ben kapalı değilim. Aksine rahat bir giyim tarzım var elbise mini askılı bikini her şeyi giyiyorum. Annem kapalı aslında ama ailem her zaman özgür büyüttü annemde babamda karışmazlar. Bir ablam var o da öyledir.
Hacı amca sırtı açık gelinliğe melek gibi olmuşsun mu dedi ilginçNe münasebet?
Eşimin ailesinde tesettürsüz olan tek kadın benim.
Hiç kimse bununla ilgili fikir bile beyan edemez, hatta düğünümde sırtı açık gelinlik giymiştim hacı olan kayınpederim dahi “kızım melek gibi oldun gelinliğinle” diye iltifat etmişti.
Bunu tekrar hiç sormayın bence, karşı taraftan bir atak gelirse garipseyip “ne münasebet” e getirin işi.
Başımızdakiler ne alaka hanımefendi toplum bu hâle geldiyse bunu yine toplumun kendisi yapmıştır.Deminde mesajımda belirttim başımızdakiler bu hale soktu insanları bu hale eskiden helal süt emmiş düzgün biri denirdi şimdi illa kapalı açık kapalı ayrımı arttı çünkü ondan ve bunun yüzünden eşini kızını sevgilisini zorlayan kapatan cok
Başımızdakiler ne alaka hanımefendi toplum bu hâle geldiyse bunu yine toplumun kendisi yapmıştır.
Hacı amca sırtı açık gelinliğe melek gibi olmuşsun mu dedi ilginç
Saygı duymasina birşey demedim kusura bakmayın sadece şaşırdım ben boşverinÖyle dedi, niye ilginç olsun hanımefendi buna “saygı” diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?