açık resimlerim internette :(

Hiiii valla ben sizin yerinizde olsam basardım o kuaförü!
Ama arkadaşınıza dahi gösterdiğinizde tanımamış sizi, o yüzden bence çokta dert edecek bi durum olmasın bu sizin için.
Ki artık bile bile öyle foto çekinip hesaplarda gerine gerine yayınlayan o denli çoook insan var ki...
Bu sebeple de insanların o fotoya o kadar takılacağını pek düşünmüyorum ben.

Ne fenasiniz ya hayret bir sey.
ben dekolte giymem, bugun yakasi biraz genis bir bluz giydim, yeniydi daha once hic giymedim.
Aynadan bakinca her sey normal ama cok az egildigimde goguslerim buyuk olcude gorunuyordu.o anda ayakta birisi olsa ayan beyan görür.
Konu sahibinin de biraz dekoltesi varsa ustten cekim yapildiginda görünmesi son derece normaldir.
neyi hayal etmeye çalıştiginizi anlayamadim dogrusu.

Resmin altında şikayet etmen için bir bağlantı olması lazım, fotoğrafın sana ait olduğunu ve izinsiz yayınlandığını söylersen kaldırırlar. Bu kadar panik olacağına git ve o kuaförle konuş.

Nasıl bi model yapmışsın ki tepeden cekince gögüsler görünüyor üstelik
Tamamı diyosun yada hangi sayfada link at herkes merak ediyor:)
Ayrıca yüzün görünmüyor sa korkman gerekmez ve
Kuaförede git bi zahmet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayal etmeden yorum yapamıyor demek ki arkadaşlar önce o gögüsler nasıl görünür tüm gerçekliği ile inanmaları lazım .
Yapılacak şey basit aslında şikayet edin telefon numarası da mı yok arayın hadlerini bildirin

kusura bakmayın ve herkes üzerine alınmasın ama ne kadar geri zekalıca yorumlar var yaaa. sıfır yaka tshirt giyin. azcık egildiğinizde gogusleriniz gorunmıyor mu? v yaka tshirt giyin.üstten bakıldıgında içiniz gorunmuyor mu?

lanet olsun sizden yardım istediğim için...

iyiniyetli mesaj yazan kişilere de tşk ederim. kuaförü git bas demissiniz. 18 saatlik mesafede olmasa hemen giderdim elbette. telime cıkmadı. sorun buydu. facebook sikayet et secenegini bilmiyordum.ogrendim... sonuc gelmesini beklıyorum. kımse yazmasın ltfn. mumkunse de silinsin konu.

Genel anlamda yabancı birinde şu devirde resmimin bulunması beni rahatsız eder. Çok yakın olmadığım insanların karesine bile girmiyorum ki kuaföre dekolteyle poz vermek..

aynen yahu hangi devirde yasiyoruz neden izin veriyorsunuz bizim buralara gelir cinli turistler ellerinde makine otu copu cekerler birkac kez denk geldim benim cocuklarin fotolarini cektiler direk sildirdim biz hatira icin cekiyoruz dediler sanki muze yada unlu cocuklari ne bileyim elin yabancisinda benim cocuklarin ne diye fotosu olsun benim cocuklar sende ne hatirasi olur sil dedim gozumun onunde sildirdim ikincisi resmi cekdirdikden sonra neden bakmadin nasl aldi pozu diye ilginc dogrusu

Kusura bakma dedin diye geri zekalica benzetmeni hoş mu görsün yorum yapanlar? Burada herkes eminim v yaka giyiyodur, sasirmalari ondan zaten... Misal ben hep geniş yaka, v yaka giyerim tepeden hiç gogus ucu hariç göründüğüne şahit olmadım. Anca eğilmek lazım. Yani birazCık dekolteyle o denli gozukmez diye insanlar o ayrintiya takıldı. Faceden mesaj at, olmadı şikayet et, telefonu illa ki açarlar zaten. Bi'dahakine de daha dikkatli ol fotoğraf konusunda, çabucak yayılıyor internete düştüğü an...Konu silinmiyo bu arada, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…