Açık sözlü olmaktan bıktım

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
Merhaba,

Yakın bir arkadaşımızın düğünü var bu hafta sonu düğünü olan arkadaşla liseden yakın arkadaşımızı gördük. Onun adı ayşe olsun düğünü olanın adı Beyza olsun
Ayşe bana mesaj olarak Beyza’nın düğünene gelemiyceğini söyledi bende beyzanın üzüleyeceğini ayıp olduğunu söyledim yakın arkadaş olduğumuzu hatırlattım oda değer verip vermediğini düğün kına vb böyle şeylere katılarak anlaşılmadığını böyle şeylerin sıkıcı ve olduğunu söyledi (ki bende oyun oynamayı bilmem düğüne gitmeyi sevmem) telde ah beyzam canım demekle olmuyor dedim bana sen Beyza’nın telini mi karıştırıyorsun dedi normaldede isimlerin sonuna m eki koyar iki yüzlü demeye getiriyorsun dedi. Bugünde ayşe beyzaya karşılaştığımız zaman kına günü kuaföre geleyim saçına yardım ederim dedi bende hadi ya dedim ki cidden dilimi tutmam lazımdı ben bu açıksözlü olmaktan pat pat konuşmaktan çok bıktım
bende havaya göre konuşmak istiyorum olmuyor

Beyza biliyor mu ? Sadece arkadaşına ufak bir iğneleme yapmışsın. Açık sözlü olmak neresi anlamadım.

Beyza biliyor mu ? Sadece arkadaşına ufak bir iğneleme yapmışsın. Açık sözlü olmak neresi anlamadım.
Mesele çok büyüdü aslında daha çok uzun ama anlatması sıkıntı genel problem açıksözlü olup içimde tutamam herkese öyle Bu cidden yaş ilerledikçe problem oluyor dilini tutamak değilde pat pat
Beyza’ya ben demedim bir şey aralarını bozmak gibi olur diyerek

Konunuzun sonunu zor anladım. Sizinki açık sözlülük değil, patavatsızlık.

Şunu söylemek istiyorum. Ben de mesela açık sözlülük, iyi niyet vs gibi esasen güzel olan özellikleri kendi kötü huylarına isim koyarak bu özellikleri kirletenlerden sıkıldım.

Uzun olmasın diye kısa yazmaya çalışmışsınız fakat bu seferde hiç anlaşılmıyor :-)
Anladığım kız gitmicekken size inat gitmeye karar vermiş :KK70:

" hadi ya" diyerek mi kendini tutamamış oldun?
Ben de açık sozlu olup banlandigim konularda '" hadi ya'' taktigini uygulicam. Mantıklı.

Pek açıksözlü veya patavatsız gibi gelmedi.
Ayşe anlamıştır da Beyza anlamamış sonuçta..

Ben de birbirinin arkasından küfür edene kadar dedikodu yapıp, yanyana gelince cınım cicim konuşanlardan nefret ediyorum.
Ama sonuç olarak o kişiler kıymetli sen mesafeli olduğun için kötü.. :işsiz:
Dünyanın düzeni bu ne yapalım..

Sizi anlıyorum yakın arkadaşının düğüne gitmediği için kızmışsınız ama böyle ikili ilişkilerde hiç karışmamak en iyisi çünkü onlar iyi oluyor olan yine size oluyor :)

Ben kapalıyım mesele doğru düzgün kapanmıyorsuna kadar geldi Ayşe tarafından Beyza’nın telefonun karıştırıyor yaftası yedim Beyzam diyorsun ama Real’de farklı davranıyorsun dediğim için sen beyzam dediğimi nerden biliyorsun diyerek kızın telini karıştırdın mı yaftası yedim ki konuşurken hep beyzam ayşem Fatmam diye yazar konuşur bende bunu belirttim Beyza bilmiyor bilse üzülür sevdiği biri Ayşe sonuçta bu arada Beyza’nın babası düğününde olmayacak çünkü yakın sayılabilecek bir zamanda vefat etti eşi başka memleketli düğüm orda olucak yani çok kişi gelemiycek Ayşeyide görmek ister olay bu
Edit: hemen laf çarpıcılar gelmiş siz yorum yapmayın

Gitmek istemiyorsa gitmez,siz niye bu kadar kafaya taktınizki...Bu Ayse ile Beyza arasında bir durum.
"Öyle Beyzam Beyzam demekle olmuyor " falan ne alaka...Olup olmayacaginı siz mi belirliyorsunuz ?
İki insan arasindaki ilişkiye bu kadar karışmak doğru değil...Onlar ister iyi olur ,ister kötü onların bileceği iş.

Back
X