Açık teknik veya kapali piezo tekniği

joli_joli

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
790
550
648
Ankara
Arkadaslar merhaba. Bir doktor buldum ameliyat için ama açık teknikle klasik ameliyat yapıyormuş. Bu da daha fazla morluk ve geç iyilesme demek diğer taraftan açık teknikte doktorlar daha net görüyormuş burnu. Kafam karıştı sizce ne yapmalıyım.

Burundaki sıkıntıya bağlı olarak değişir, kapalı teknikte ameliyat süresi daha kısa ve ödemler birkac hafta daha geç iniyor diye okumustum. Ama ameliyat sahası tam olarak gorunemiyor ve burundaki sekil bozukluklari, deformeler tam olarak degerlendirilemiyor yani burunda eğrilik varsa kapalı teknik istenen sonucu tam karsilayamayabilir. Ameliyata karar verecek kisi de bana gore morluk ve ödem konusunda sabırlı olmalı sonuç güzel olacaksa birkaç hafta daha ödemli olmuşsun cok sıkıntı gelmiyor.
Tabi bunları doktor daha iyi tahlil eder her insanin burnu, cilt yapısı, bünyesi kendine özgü .

Arkadaslar merhaba. Bir doktor buldum ameliyat için ama açık teknikle klasik ameliyat yapıyormuş. Bu da daha fazla morluk ve geç iyilesme demek diğer taraftan açık teknikte doktorlar daha net görüyormuş burnu. Kafam karıştı sizce ne yapmalıyım.
[/QUOT2 3 doktorla daha görüşün. 2 teknikle yapan doktorlar da var ama size hangi tekniği önerecekler ona doktor karar verir. Mesela burun ucu ve kanadı toparlayacaksa ince calisilacagi için genellikle açık öneriyorlar. Ama full kapalı teknik yapan iyi doktorlar da var

Ben acık teknık pıezzo yontemıyle oldum1,5 ay once tabıkı doktor elı ve bunye onemlı amanhıc morarma olmadı sıslıkte 3.gun hafıf oldu hemen ındı sıkıntı olmadı

bende acik ameliyat oldum, gram morlugum gram sisligim olmadi sifir. Hatta ilk baslarda aa acaba hicbir sey yapmadi mi diye dusundum. Bence acik/kapali olarak secim yapmayin

Back
X