Saç Rengi ve Saç Boyama AÇIK TON SAÇ BOYALARI HANGİSİ DAHA İYİ TUTUYOR?

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
Arkadaşlar merhaba öncelikle;sizlere sormak istiyorum? açık renk boyamalarda örnek:sarı,karamel,bal rengi gibi hangi marka daha iyi sonuç veriyor.palettemi,kolestonmu,garnier,loreal vb. ve bişey daha neva color saç açıcısı ve sarı tonlarını kullananınız varmı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba öncelikle;sizlere sormak istiyorum? açık renk boyamalarda örnek:sarı,karamel,bal rengi gibi hangi marka daha iyi sonuç veriyor.palettemi,kolestonmu,garnier,loreal vb. ve bişey daha neva color saç açıcısı ve sarı tonlarını kullananınız varmı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
nevacolor sacı kurutuyor diyorlar önerme, boya olarak garnier öneririm kesinlkle ve palettede olur renkleri tutuyor birebir bence

koleston yoğun açıcı ile saçlarını aç ama çok bekletme yoksa saçların yanar bu işlemden bir hafta sonra hangi rengi yaaprsan güzel olur ben üstüne platin yaptım çok gzel oldu :)

nevacolor sacı kurutuyor diyorlar önerme, boya olarak garnier öneririm kesinlkle ve palettede olur renkleri tutuyor birebir bence
daha önce neva colorla pilatin yapmıştım fakat çok kurutmuştu renk tuttu fakat saçım kurumuştu bende boya konusunda kararsız kalıyorum neva coloru bende eledim.

palette de bende iyi sonuç vermiyor.herkez çok beğenmesine rağmen özellikle açık renkler bir türlü tutmuyor.bende en başarılı sonuç veren koleston oldu şimdiye kadar.

ben tecrübelerimle kolestonu tavsiye ediyorum, bakım yağlarıyla kullamılınca yok denecek kadar az bi yıpranma oluyor ama açıcılık oranı hepsinde aynı ,zaten farklı saçlarda aynı etkiyi hiç bir boya gösteremez

X