- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.444
- 83
Merhaba geçen sene ehliyet kursuna giderken bi öğrenci erken geldiği için hoca beklemesin arkada otursun derste eşlik etsin dedi tamam dedim yüzüne bakmadım bile. 1 sene geçti sürekli biri istek yolluyordu bende tanımadıklarımı kabul etmiyorum 2 gün önce msj atmış ehliyet aldın mı diye bende şaşırdım cevap verdim. Kim olduğunu söyledi falan az sohbet ettik. Beni beğendiğini söyledi. Bende bişey düşünmediğimi söyledim. (Çok kibar beyefendi biri) fakat hayat tarzı çok farklı muhafazakar biri ben inançlıyım ama rahat biriyim ve ailemde bunun farkında. Yani onunla imkansız. Bunları söyledim zamanında ilişkiler konusunda üzüldüğümü kimsenin ahını alamayacağımı söyledim tamam sadece dost olmak istiyorum kahve içelim dedi bende tamam müsait olunca diye başımdan savdım. Fakat bu kişi her gün mesaj atmaya başladı ben bildirimlerden görüp yazmıyorum o ise yazmayınca iptal ediyor mesajı. Dün yine yazdı tersledim Ben üzüldüm bu yüzden kimseyi üzmem bunu anla dedim oda bana biliyorum söyledin zaten dost olmak istiyorum dedi bende işte burda anlamsızsın dostun hiç yok mu beni tanımıyorsun bile dedim aram bozuk falan dedi ama boş yani önceki konuştuklarım canımı sıkınca tak diye engellerdim bunada mı böyle yapsam ilişkiler konusunda hassasım bilmiyorum
engelledim dediğiniz gibi ve bana bunu yazmış
Küfür mü ettim hakaret mi ettim hemen bas engelli yazık keşke hiç görmeseymişim arasaymışım nse herşey için çok ama çok teşekkür ederim birşeyler daha tecrübe edindim hayata. Hayatında başarılar güzellikler dilerim herşey gönlünce olsun inşallah iyi günler
engelledim dediğiniz gibi ve bana bunu yazmış
Küfür mü ettim hakaret mi ettim hemen bas engelli yazık keşke hiç görmeseymişim arasaymışım nse herşey için çok ama çok teşekkür ederim birşeyler daha tecrübe edindim hayata. Hayatında başarılar güzellikler dilerim herşey gönlünce olsun inşallah iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör: