açıklanamayan infertilite konusunda başarılı tüp bebek merkezleri

apple23

öykü&övgün
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
261
2
96
Diğer
arkadaşlar 3. tüp bebek için tüp bebek merkezi araştırıyorum. açıklanamayan infertilite teşhisi kondu. klasik tüp bebek yöntemleri ile başarı sağlanamadı.benim gibi açıklanamayan infertilite tanısı alıp başarılı sonuçlar alan arkadaşlar varsa hangi merkezde ve ne tür tedavi gördüklerini yazabilirler mi?

merhabalar, açtığın konu güzel. umarım çok ça yanıt gelir ve bizlere ışık tutar. bende 3. yü deniycem. benimki de benzer bi durum sayılır. ben halit fırat erden i duydum. o çok araştırıyo, sebebi üzerine gidiyo.. şuan da 3 aydır onun takibindeyim dediklerini harfiyen yapıyorum sanırım ocak ayında uygulama olacak. sonucu buradan olumlu yada olumsuz yazıcam. bebişine sağlıcakla kavuşmanı diliyorum

Merhaba apple23
Bizede sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu. Ankara anatoliada bülent tıraşa tedavi olduk. ayrıyeten bir yöntem denemediler herkeze yapılan mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım. 1 ay Öncesinde dogum kontrol hapı başlandı sonra lucrin başlattılar ardından gonal f le yumurtalar oluşturulup ovitrelle çatlatma ignesi vuruldu sonrasında toplandı. Şuan 7 haftalık bebişimiz hala inanamıyoruz. Darısı başınıza inşallah canım.. Tedavide hep laboratuarın çok önemli oldugu söyleniyordu. Benimle tedavi gören bir arkadaşda hamile kaldı oda pco ve eşinde sperm azlıgı vardi. Başka bir arkadaşda hamile kalamadı.. Biraz nasip biraz şans birazda merkezin başarısı birleşince olabiliyor inş. Ümidinizi yitirmeden içinizi ferah tutmaya çalışın sizlerde...

slm.bende ankarada anatoliada bülent hocanın hastasıyım ve şuan tedavim devam ediyor.bundan önce 2 ayrı merkezde denemem oldu ve 2 si de başarısız oldu.ama burdan çok memnunum sonunda başarıya ulaştık kesinlikle öneririm.çok ilgililer.inş senine iyi haberlerini duyarız

halit hocayla telefonda görüştük. çok pozitif konuştu ama bize bütün doktorlar pozitif konuşuyo sonuç hüsran oluyo. şuan araştırma aşamasındayım.gerekirse türkiyedeki tüp bebek merkezlerini tek tek arıyıcam.öyle yoruldum ki.bu son olsun artık.

windy allah bebeğini sana bağışlasın canım. rabbim analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallah

windy allah bebeğini sana bağışlasın canım. rabbim analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallah

aminn çok sagoll canımm, darısı isteyen herkezin başşınaa Allahım herkeze en kısa ve en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh, oluncada bitmiyor bizim bebişlerimizde tutundumu keseyi gördünmü kalp atışını duydunmu devam edecekmi hep bir endişe içerisindeyiz.. hep takip ediyorum buradaki arakadaşları kalp atışını duyamayanlarda var kürtaj oldular hep sonraki aylarda düşürende var.. oyüzden hep hayırlısı diye dua ediyorum hepimiz adına arkadaşlar.. İnşallah bizlerde bir gün alacagız kucagımıza nazlı bebişlerimizi opuyorumnanaktan

canımm ankaradaki maya hastanesi hakkında bilgin varmı???? anatoliada nasıl b,lgilendirrisen sevinirim ocakta ins tup bebek dusunuyoruz ama henuz hicbir bilgim yok:çok üzgünüm:

canım ordamısınn????? ben ilk tup bebek denememi yapacagımmm ankarada hicbir bilgim yok hastaneleri arastırıyorum maya hastanesi hakkında yardımınıza ihtiyacım varsenağlama

canımm ankaradaki maya hastanesi hakkında bilgin varmı???? anatoliada nasıl b,lgilendirrisen sevinirim ocakta ins tup bebek dusunuyoruz ama henuz hicbir bilgim yok:çok üzgünüm:

Canım maya hakkında hiç bilgim yok ben araştırmadan doktorumun tavsiyesiyle ve anoliadaki doktorlarla işbirligiyle tedavimi sonuçlandırmıştım. Ama anatoliayı merak ediyorsan güzel ve kaliteli.. Bülent tıraş dı doktorumuzda.. Anatolia hakkında merak ettiklerin olursa cevaplarım.
Burada yazan mayada tedavi olan arkadaşlar var mayada osman hocaya muayene olmuşlar.. umutlu bekleyişim bebegimle devam ediyor topiginin adı... ilk haftalarını okursan babytwin arkadaşımızın bilgilenmiş oluırsun maya hakkında..

Unutma tüp bebek tedavisi için senin moralin ve gidecegin yerin laboratuarı çok önemli...
a.s

herkese iyi akşamlar kızlar , bende sebepsiz infertiliteyim ve ocak ayında tüp bebek yaptırcam inşallah, bugün anatolia da bülent traş ile ilk görüşmemizi yaptık o da direk tüp bebek yapalım dedi, ben adamı gerçekten çok beğendim henüz tedavim başlamadı ama adam çok profesyonel ben ve eşim çok güven duyduk Allah sağlıklı ve hayırlısından evlatlar hepimize nasip etsin arkadaşlar

arkadaslar açiklanamayan infertelite içim lenfosit asi yi arastirdinizmi.bence bi arastirin.benimde sorunum açiklanamayan infertelite.3 asilma negatif.2 mikro denemesi pozitif ama bebekler gelismedigi için kaybettim ne yazikki.fertijin tüp bebek merkezinin doktoru seval tasdemir ile görüstüm.düsüklerin sebebini %70 gibi bagisiklik sistemine bagliyor.yani benim bagisiliklik sistemim esimden olan birseyi kabul etmiyor.bunun içinde 3 ay boyunca lenfosit asi oluyorsun.ayda 1 kez yani.geçen ay oldum ilk asimi.bu ayda ikincisini olcam.bana çok mantikli geldi.bir arastirin derim.

angel_78 bende lenfosit aşısını araştırıyorum hatta bu aşıyı bu sitede yaptıran arkadaşlara özel esaj attım ama yanıt alamadım. senden ricam canım tecrübelerini lütfen paylaş.bu aşı fertijin ve yeditepe üni.de uygulanıyormuş. inşallah senin tedavin tutarda bende senden güç alıp yaptırırım.

benimkide açıklanamayan infertilite ve yücel karaman a göründüm istersen ii bi dr a laparoskopi yaptır endometrıozis başlangıcı varmı diye,varsa tedavi ederler ve gerek duyulursa tüp bebeğe geçerler.benim hsg temiz,gerisi normalmiş,eşimde de herşey tam.lenfosit sışında sebepsiz infertilite için ne yapıldı size bilgi veerirseniz sevinirim.ben de ona göre araştıraım.

Aynen benımkıde acıklanamayan ınfertılıte ben bahcecı klınıgıne gıdıyorum suleyman bey ordaydı gercı sımdı umut tupo bebege gectı yumoslarım orda toplandı 30 yumos oldu bunlardan 25 kalıtelı cıktı 21 de dollenmıs ama ohh surumu yasanıyor gıbı pzt doktora tekrar gıdecem muayne ıcın su soylımmmm suleyman bey tam anlamıyla bır numara ılgı alaka acısından halıt beyde muhtesem bı dr yumurta takıbımı o yaptı cok memnum kaldım ekıp ten sonucada alırsam dahada memnun kalacam

şu anda tamamen seninle aynı durumdayım ve aynı konuyu araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…