windy allah bebeğini sana bağışlasın canım. rabbim analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza inşallah
Merhaba apple23
Bizede sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu. Ankara anatoliada bülent tıraşa tedavi olduk. ayrıyeten bir yöntem denemediler herkeze yapılan mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kaldım. 1 ay Öncesinde dogum kontrol hapı başlandı sonra lucrin başlattılar ardından gonal f le yumurtalar oluşturulup ovitrelle çatlatma ignesi vuruldu sonrasında toplandı. Şuan 7 haftalık bebişimiz hala inanamıyoruz. Darısı başınıza inşallah canım.. Tedavide hep laboratuarın çok önemli oldugu söyleniyordu. Benimle tedavi gören bir arkadaşda hamile kaldı oda pco ve eşinde sperm azlıgı vardi. Başka bir arkadaşda hamile kalamadı.. Biraz nasip biraz şans birazda merkezin başarısı birleşince olabiliyor inş. Ümidinizi yitirmeden içinizi ferah tutmaya çalışın sizlerde...
slm.bende ankarada anatoliada bülent hocanın hastasıyım ve şuan tedavim devam ediyor.bundan önce 2 ayrı merkezde denemem oldu ve 2 si de başarısız oldu.ama burdan çok memnunum sonunda başarıya ulaştık kesinlikle öneririm.çok ilgililer.inş senine iyi haberlerini duyarız
canımm ankaradaki maya hastanesi hakkında bilgin varmı???? anatoliada nasıl b,lgilendirrisen sevinirim ocakta ins tup bebek dusunuyoruz ama henuz hicbir bilgim yok:çok üzgünüm:
arkadaşlar 3. tüp bebek için tüp bebek merkezi araştırıyorum. açıklanamayan infertilite teşhisi kondu. klasik tüp bebek yöntemleri ile başarı sağlanamadı.benim gibi açıklanamayan infertilite tanısı alıp başarılı sonuçlar alan arkadaşlar varsa hangi merkezde ve ne tür tedavi gördüklerini yazabilirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?