açıklanamayan infertilite konusunda başarılı tüp bebek merkezleri

madem yalnız değiliz kızlar iletişimi koparmayalım bende şuanda lenfosit aşısını araştırıyorum. pztesi günü histereskopi olucam. sonuç temiz çıkarsa lenfosit aşısı deniycem. angel-78 arkadaşımız şuanda bu tedaviyi uyguluyor oda bizim gibi sebepsiz infertilite tüp bebeğe başlamadan önce 3 kez transferden sonrada 2 kez eşinizden alınan kan lenfositlerine ayrıştırılıp sizin cilt altınıza yapılıyormuş. fertijin ve yeditepe üni.de yapılıyormuş öğrendiklerim bu kadar. araştırmalarımı sizinle paylaşırım.kızlar sizde edindiğiniz bilgileri yazın .hepimize kolay gelsin.

bu arada tedavi gören arkadaşlar ltfen sonuçlarınızı yazın bize iyi yada kötü bize rehber olursunuz.

aklını karıştırmak istemiyorum ama yine de paylaşmadan edemiycem.ben araştırdığımda lösemiye sebep olabileceği yönünde yan etkiler okumuştum..uzun dönemde yanetki vs araştırılmamış bi tedavi olduğundan da bilimsel olarak kabul edilip,onaylanıp her klinikte uygulanmıyo diye biliyorum..başka bi sitedeki bizim durumumuzdaki bayanların eski forum yazışmalarında okudum diye hatırlıyorum..

iyi akşamlar arkadaşlar bende aynı dertten muzdariptim sebepsizz
sebep bulunamıyodu 3 defa aşılaama yaptırdımm sonuç negatif ve mikro yaptırmaya karar verdik allaha şükür ilk mikromda ikizlerime gebe kaldım şimdi 24 haftalık gebeyim bence stres çok önemli size tavsiyem belki çok klasik olucak ama stres yapmayın herşey beyinde bitiyo allahım en kısa zamanda sizede hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşşşş bol bol dua edin melekleriniz en kısa zaman da size gelir inşşşş

eveeet ben seni hatırlıyorum..sebepsiz infertilitede yazışıyoduk,hamile olduğunu duymuştum,tebrikler,darısı başımıza,ama ne yazık ki mikronun düşüncesi=stres ne yazık ki benim için..yok saymak,relax davranmak ne mümkün...

lösemi ile ilgili yazıları bende okudum ve cem hocayla görüştüm yeditepe üni. öyle bişi yok açıklanamayan kısırlık ve düşüklerde çok faydasını gördük dedi ayrıca bu tedaviyle bebek sahibi olan bi kaç hastayla görüştürdü.

hııııııım ok o zaman arkadaşım..ikna olmuşsan mesele yok..hayırlısı olsun..

ezine77 bizim gibi sebepsiz infertilite yaşamak çok zor bilirsin kendimize neden arıyoruz.neden arıyoruz ki çaresini bulalım. (

kızlar merhaba benimkide açılanamayan infertilite hiç bir sebep yok anlamıyorum eşimin spermleri çok iyi benim yumuşlarda her ay çatlıyo 4 sefer aşılama yapıldı olmadı tedavilerden yorulup bırakmıştım ki 6 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım fakat kalp atşı gözükmedi kürtaj oldum ve 1 sene geçti şimdide kısmet olursa şubat gibi tüp bebek yaptırmak istiyorum allah herkese tezzz zamanda nasip etsin inşallah

benimde sebepsiz infertiliteydi nedenimiz yoktu ve gazi üniversitesinde ilk tedavimizde şükürler olsun hamişim şu anda doktorum mehmet erdemdi ayrıca bülent beyinde çok başarılı olduğunu duymuştum ama en önemlisi rabbim yeterki ol desin inşallah rabbim tez zamnda sizlerede bu güzel mutluluğu yaşatır semfatihin dediği gibi sters yapmak çok etkiliyo inşallah güzel haberler verirsin amin

zeyracım tüp bebk tedavinmi olumlu sonuçlandı yoksa aşılamamı ?

ezine77 bizim gibi sebepsiz infertilite yaşamak çok zor bilirsin kendimize neden arıyoruz.neden arıyoruz ki çaresini bulalım. (

bilmezmiyim hiç sebep ne diye aramaktan kendini kaybetmek ve en sonunda elleri bomboş yine başladığı yerde bulmak kendini..çaresizlik ve umutsuzluk..neyse üzmiiim şimdi kendimi de kimseyi de..kadere teslim olmak istiyorum artık hiç bi şey yapmadan biraz ama,aklım boş durmuyo hiç benim de...

zeyracım tüp bebk tedavinmi olumlu sonuçlandı yoksa aşılamamı ?

tüp bebk canım aşılamam tutmamıştı malesef ((((

zeyra klasik tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldın yoksa farklı bir yöntem denendi mi?

klasik tüp bebk canım uzun protokolle hamiş kaldım canım başka hiç bir yöntem denemedim:1no2:

bu lenfosit asisini yaptirmadan önce bende arastirdim ve lösemiye neden olcagini 1 yerde okudum.öyle bisey olsa neden bunu uygulasinlar.heryerde uygulanmamasinin sebebi ise ellerinde öyle bi teknik olmadigi içinmis.denemekte fayda var.ben ikinci asimi oldum arkadaslar.insallah bu ay kendiliginden hamile kalabilirim.çünkü bu asi ile kendiliginden hamile kalan çok hasta olmus.gelismeleri yazarim sizlere.tüp bebekle hamile kaliyorum ama ilk bebegim gelismedi ikincisi ise kimyasal gebelik yasadim.eger bagisiklik sistemindeyse sorun lenfositin faydasi olcaktir.çünkü bünyem esime karsi bagisiklik kazancak ve ondan gelen spermi yada bebegi kabullenicek.rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…