- Konu Sahibi EU1
-
bende arkadaşlar bu sene büro yönetimi ve sekreterlik okuyacam aslında muhasebe yada işletme istiyordum ama bu sene okula başlıyacak 1. sınıfa oğlum var zor olur dediler takip gerekiyormış dersleri vazgeçtim sizce nasıl bie bölüm büro yönetimi iş imkanı olarak nasıl bilgikendirir seniz sevinirim ayrıca öss de bu sene 275 puan aldım
ARKADAŞALR SENEYE SINAVA GİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BİLENLER BİLİOYR EŞİM İLE ANLAŞTIK AÇIKÖGRETİM OLACAK AMA MERAKE DİOYRUM BU FAKÜLTEDE OLUPTA KAMU YÖNETİMİ OKUYAN YA DA ÇALIŞMA EKONOMSİ OKUYAN ARKDAŞLAR VAR MI? BİRAZ BİLGİ İSİTYORUM AYRICA BANKACILIK VE SİGORTACILIK DA DÜŞÜNÜOYRUM BU BÖLÜMLERDE OKUYANLAR SONRASI NASIL MESELA MERAK EDİOYRUM EGER BBLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM:1hug:a.s.:1hug:ŞenizyerimsenibenŞeniz
bende arkadaşlar bu sene büro yönetimi ve sekreterlik okuyacam aslında muhasebe yada işletme istiyordum ama bu sene okula başlıyacak 1. sınıfa oğlum var zor olur dediler takip gerekiyormış dersleri vazgeçtim sizce nasıl bie bölüm büro yönetimi iş imkanı olarak nasıl bilgikendirir seniz sevinirim ayrıca öss de bu sene 275 puan aldım
Açık öğretim çok zor anlamadığın konular oluyor ve kimseye soramıyorsun sınav sorularıda zor, umarım sen başarırsın canım.
Bende büro yönetimini bitirdim, gerçekten çok zor. Dersler ağır oluyor. Düz lise mezunuyum bu bölüm benim için zor oldu ticari dersleri var 2 yıl ingilizce vardı birde 10 parmak F klavye ama şimdi kalktı sanırım. Düzenli çalışma ile sende biterebilirsin.
slm kızlr bende açık ögretim yazdm bu sene ama babam işletme yaz dedi ben kamu yönetimi istiodum ikiside aynı dediler ama ben bankacı olmk istiorum):
mrb arkadaşlar bende açıköğretim kamu yönetimi okuyorum 2 geçtim.çok fazla zorlanmadım.azmedince oluo.vizelere ii hazırlanmıştım.finallerde aynı istikrarı sağlayamadım ama bütün derslerden geçtim Allaha şükür.ben bu bölümü seçtim ama pek bilgim yok açıkçası.bu bölümün iş alanları hakkında bilgisi olan varsa beni biraz bilgilendirebilir mi?şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaslar.siteye daha yeni üye oldum bende.bende bişeyler sorucam eger bilgisi olan varsa.bende bu sene calışma ekonomisi ve endüstri ilişkilerine girdim acıkögretim fakültesine.burada okuyan arkadaslar varsa biraz bilgilendirebilirlermi?cünkü hiçbi bilgim yok bu konuyla ilgili.zorlanıcakmıyım cok acaba.yardım ederseniz cok sevinirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?