- Konu Sahibi EU1
-
ewt okunuyor, bu arada aöf hiç hafıfe alıncak okul deil, ben 2. unıversıte dıye basladım kalıyorum sureklı zar zor 2 ye gectım, muhendıslık dersını verıyorum muhasebe veremıyorum yaatatlicadiarzu
slm cnm halkla ilişkilere okuyorum demişsin de bir sorum olcak;2 yıllık halka ilişkiler ön lisansı bitince 2 yıl daha okunup lisans yapılıyor mu bilgin var mı ?
Arkadaslar ben yurt disinda turkiye degerinde ticaret lisesi diplomasini muhasebe bolumunden aldim ve turkiyede acik ogretimde okuyabilmek icin neler yapmam gerekir, beni de kabul ederler mi acaba?
Ve hangi bolumleri okuyabilirim acaba muhasebe okudum diye muhasebeye devam mi etmeliyim yoksa onunla hic alakasi olmayan mesela okul oncesi egitim de okuyabilir miyim, mumkun olursa iki yil okuyup on lisans diplomasini almak istiyorum bana yardimci olabilir misiniz? benneyaptımki
bu arada kızlar atatürk ilkeleri ve ınlıkapları dersinden çok korkuyorum hiç anlamam sözelim iyi değildir tarihide sevmem ne yapıcam bilmiyorum kesin kalırım :uhm:
Arkadaslar ben yurt disinda turkiye degerinde ticaret lisesi diplomasini muhasebe bolumunden aldim ve turkiyede acik ogretimde okuyabilmek icin neler yapmam gerekir, beni de kabul ederler mi acaba?
Ve hangi bolumleri okuyabilirim acaba muhasebe okudum diye muhasebeye devam mi etmeliyim yoksa onunla hic alakasi olmayan mesela okul oncesi egitim de okuyabilir miyim, mumkun olursa iki yil okuyup on lisans diplomasini almak istiyorum bana yardimci olabilir misiniz? benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?