Açıköğretim sınavı mı kuzenimin nikahı mı??

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
çok canım sıkıldı 2. üniversite olduğu için açıköğretim tarihlerinin pek üstüne düşmemiştim kendi sınavlarımdan aklıma gelmemişti anca farkına varabildim 10 eylül cumartesi günü olan bütünleme ile amcamın oğlunun nikahı çakışıyor. sınavım izmirde nikah bursada , sınav yeri değişikliği için son tarih 3 temmuzmuş yani ona da geç kaldım şimdi bir tercih yapmam lazım ya cuma gecesi kınadan çıkıp izmire gitcem cumartesi sınava giricem nikaha katılamayacağım yada nikaha gidicem sınava giremicem 1 yıl uzatmış olucam açıköğretim dış ticareti ztn 2 yıllık bu yıl bitecekti bi dersten kalmazsam şimdi 1 yıl uzayabilir sizce ne yapmalıyım hangisi daha mantıklı bi akıl verin lütfen

Tatlım kuzeninin nikahı sana geleceğini vermez.Tabiki sınavına gideceksin..Uygun bir dille katılamayacağını söylersin kimseyi kırmadan.Zaten düşünceli biriyse anlayışla karşılar...

yaa kendimi çok sorumsuz hissettim çok moralim bozuldu ama kendi bitirme tezimden sınavlarımdan aklıma bile gelmedi anca dank etti

Siz seneye sınavlarla buğuşurken kuzeniniz evinde mutlu mesut yaşayıp gidecek aklına bile gelmeyeceksiniz :) Beş dakikalık sınav icin bir dönemini yakma bence. Ayrıca bu sorumsuzluk falan değil, 2. üni okuyorsun kolay değil yetişmek.

tabiki sınav.kuzenin seni kurtarmayacak.evlencek gidecek belki halini hatrını bile sormayacak.sınavına gir.hayatını kazan

bu devirde aman destek olayım,aman kırılmasın bana,aman bana küser yanında olmalıyım bu güzel günde diye kimse düşünmez.kusura bakma ama artık kardeşten kerdeşe bile fayda yok.herkes kendi menfaatini düşünüyor.bir sene az bir süre değil.senle kuzenin yer değiştirdiğini düşün hiç acaba bile demez gider sınavına girerdi heralde.zaten sen nikahta bile bulunsan kendi teleşından seni hiç farketmez bile.git sınavına gir tedbiri elden bırakma birdahaki sene okulunu bitirmen için şimdiki şartların belkide olmayacak.sonra pişman olursun benden demesi

tabiki sınav! sorman bile kabahat
ben babamın düğünü bile olsa sınava girerim

Bu konuyu açmanı ve bize bu soruyu sormanı bu güzel yaz gününün sıcaklığına bağlıyorum canım :)
Kuzeninin düğünü kurtarmaz seni..

Bu konuyu açmanı ve bize bu soruyu sormanı bu güzel yaz gününün sıcaklığına bağlıyorum canım :)
Kuzeninin düğünü kurtarmaz seni..

mantıklı düşününce tabiki sınav diyorumda aman kimse kırılmasın herkes memnun olsun falan diye düşününce malesef arada kalmıştım ne çöp yansın ne şiş hesabı :)ama kınaya zaten katılıcam inş sınavdan 1 gece önce nikaha katılamayacağım artık

tabi ki sınav o senin geleceğin nikah kuzeninin geleceği evlenecek gidecek bitecek ama sen bir geleceği belkide çöpe atacaksın kazanacağın sınava gidecemeyeceksn gelecek yıl belki daha kötü bir olay olacak hiç gidemeyeceksn çok yanlış düşünme bile derhal sınavına git geldiği gün sınavdan çıkınca bin arabaya kuzennin yanına git bir kaç gün takıl vakit geçir hediye götür tamamdır

bencede sınav.sonuçta kınasını görecekmişsin.nikah 10 dk evet evet diyorlar bitiyor.sınavı ertelersen 1 yıl stresini çekeceksin ayrıca 500 tl fazladan harç yatırmıs olacaksın

Ben keyfi olarak kuzeninin nikahına katılmayanları biliyorum. =) Tamam hiç hoş olmuyor fakat sizin durumunuz çok çok başka.Ben başkalarına sormayı bırakın bu durumu düşünmezdim bile.Bir yıl az bir zaman değil.Geçerli bir sebebiniz var.​

tabiki de sınav;üstelik bütünleme sınavıymış!!sınıfta kalsan tüm bir sene tekrar çalış tekrar eziyet..zaten kınagecesi fırsatın varmış hayırlı olsun der erkenden çıkar sınav yeri olan bursaya gidersin geç saate kalmayacak şekilde..önce geleceğin önce okulun gelmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…