- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet anlattıgınız gıbı vızelere net uzerınden fınallerde okula gıdılıyormus ama ben suan aöf den okudugum ıcın ek olarak uzaktan egıtım secmek ıstıyorum bu mumkunmudur acaba ıns olur cok ıstıyorumLisans programlarını bilmiyorum ama uzaktan eğitim sistemi ile yüksek lisans yapıyorum, çalıştığım için aktif okula gidemem. Dersleri online akşamları takip ediyorsunuz, vizeleri online finallerde ise okula gidiyorsunuz, proje hazırlıyor teslim ediyorsunuz fark eden bir şey yok.
evet anlattıgınız gıbı vızelere net uzerınden fınallerde okula gıdılıyormus ama ben suan aöf den okudugum ıcın ek olarak uzaktan egıtım secmek ıstıyorum bu mumkunmudur acaba ıns olur cok ıstıyorum
haklısınız... :)Seçebilirsiniz ancak ücretli olması gerekiyor, "önlisans uzaktan eğitim" yazın googlea karşınıza bir sürü seçenek çıkacaktır. Okullara telefon açıp direkte bilgi alabilirsiniz. Onlar sizi yönlendirecektir.
haklısınız... :)
ben dırek bılenlerden bılgı almak ıstedım , gecenlerde ıs yerıme patronun bı tanıdıgı geldı uzaktan egıtımden okuyormus vızelerde onlıne oldgu ıcın kıtaptan bakıyorum cogunu dedı %30 u sayılıyormus fınallerdede hocalar gosterıyor dedı cok kolaymıs bende denemeye karar verdım aöf yı bı sene uzattım canım cok sıkıldı farklı yollar denemelıyım belkıde aöf bana gore degıl[
tsk ederım cvp ıcın :)kız kardesşim de ankara unı uzakltan egıtımı yenı bıtırdı
yıllık harcları aof 200 se tek donem bunun 600 tl
ankarada gazı unı ve ank unı 2 yılllık
sakaryada unı (4 yıllık )mugla sıtkı kocman da dort yıllık var
eskıden oss den gırdıı sımdı lys mı oldu neyse unıversıte sınavıyla gırıyosn eskıden baraj 180 dı kardesım 250 ıle gırdı
aof gıbı herkezı almıyor bellı puan dahılınde alıyosan 205 mın alman lazımdı ossden
oss gırıp o sırada bırlıkte okuyabılırsın
kardesımın dıplomasında uzaktan egıtım yazıyor
dedıgın gbı sınav yanı vize heralde netten gırıyor 30 dk tek ders
benım kardesım hoca tutup bırlıkte gırıyordu
fınalde okula gıdıyor ıkı gun Orda kalıyordu yurtta
fınal sınavları ocak ve mayıta oluyor sıstemı suan aof gıbı kredılı yani
tsk ederım cvp ıcın :)şu şekilde biliyorum,
uzaktan eğitim ve aöf bir arada okunabilinir. Eğer aöf okuduğun anadolu üniversitesi ise.. Çünkü ikisinden birinin kontenjan olması gerekiyor.. Adolu üniversitesinde kontenjan sorunu yok..
en sağlıklı bilgi aöf buralarına gidip sorabilirsin
tsk ederım cvp ıcın :)
dıplomada uzaktan egıtım yazmasının sakıncası olmaz sanırım degılmı ?
zaten calısıyorum ucretını karsılayabılırım sorun olmaz ucretı , hoca tutup beraber sınava gırmek cok mantıklı kalma rıskı olmaz en azından puanları cok yuksek degıl anladıgım kadarıyla bn aöf ye gırdım ama ısletme secmedıgıme cok pısmanım en azından yardımcı kıtapları var bankacılık okuyorum 1 senede uzattımuzaktan egıtımlede dıploma almak ıstıyorum basarırım ınsallah
bankacılık derslerı cok zor canım ya ben cok pısmanım sectıgıme bgn karacan yayınlarından yardımcı kıtaplarım geldıbende bankacılık ve sigortacılık okuyorum ve çalışıyorum da .. ama olmuyor bi türlü uzadıkça uzadı.. nese uzaktan egitime karar werdim bendeikisi bir arada .. direk geçiş hakkımı kullanıcam .. inşaallah..
bankacılık derslerı cok zor canım ya ben cok pısmanım sectıgıme bgn karacan yayınlarından yardımcı kıtaplarım geldı
ıns bu sene bıtırırım ama bıtırememe rıskınıde goz onune alıp uzaktan egıtım ısınede gırmek ıstıyorum denemekten zarar gelmez yanı degılmı ama
sen hangı unıversıteyı dusunuyorsun canım uzaktan egıtım ıcın bn puanı dusuk unıversıtelerı bıle yazcam
evet tatlım sana soylemıstım :)evet çok zor kitap bulamıyorum ben bankacılık bölümünün kitabı yok diyolar ve ben bulamadım sen nerden buldun yardımcı kitapları... link iiçin bana mı söyledin cnm
Benim bildiğim örgün öğretim yapmayan iki lisans aynı anda okunabilir.Merhaba , Açıköğretim fakültesinde öğrenciyim yanlız uzaktan eğitim diye bir sistem daha varmış açık öğretim okurken uzaktan eğitimle başka bir bölüm daha okumak istiyorum böyle birşey yapmam mumkunmudur acaba ? Bilenler varsa yardımcı olursanız sevinirim tskler...
tskler cvp ıcın , bgn sureklı arastırdım okunabılıyormus :)Benim bildiğim örgün öğretim yapmayan iki lisans aynı anda okunabilir.
tskler cvp ıcın , bgn sureklı arastırdım okunabılıyormus :)
kocaelı unıversıtesı uzaktan egıtım yazmaya karar verdım
sımdı okulla konustum orgun ogretımın ınternet uzerınden verılenı dedı hakkınız var kullanabılırsınız dedıbende ankaradan bi okulu yazcam . ama bölüm konusunda henüz karar wermedim :S
sımdı okulla konustum orgun ogretımın ınternet uzerınden verılenı dedı hakkınız var kullanabılırsınız dedı
cok sevındım :)))
ıns tutar bnmkıde bende okurum 2 yıl 2 yıldır oyle degılmı bankacılıktan umudumu kestım ben zaten banka tecrubemden sonra hıc yazmasaydım keske dıyorum