Acil!!!1.5 aylık bebegim Bakladan Alerji oldu!

civciv_im

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
44
23
18
41
Merhaba kızlar
1.5 aylık bebegimin bütün vücudu kızardı. Dün bakla yedim megerse bebekte alerjiye neden oluyormuş. Telaşlanacak bisey yok dediler ama ben tedirginim hala her yanı kırmızı.
Böyle birşey yasayan var mı ?

Geçmiş olsun canım.. Bakla 2 yaşına kadar önerilmiyor zaten.. Ki senin sadece sütten geçerek alerji yapmış.. İlerleyen zamanlarda alerjisi olur baklaya ve yememesi gerekir.. Onun dışında bir şey yok . Bol su iç ve emzir geçer canım kızarıklıkları korkma. Doktora götürdün mü peki..

Teşekkürler canım cevabın için. Doktora götürdüm aynı şeyleri söyledi. Alerji olmuş bakladan. 2 güne kalmadı geçti çok şükür:)

Teşekkürler canım cevabın için. Doktora götürdüm aynı şeyleri söyledi. Alerji olmuş bakladan. 2 güne kalmadı geçti çok şükür:)
gelmiş geçmiş olsun inşallah. bakla çok tehlikeliymiş hamileyken öğrenmiştim bende.

Bende başıma geldikten sonra ögrendim. Megerse herkese iyi gelmiyormuş. Bakladan ölen insanlar varmış hatta. Çok şükür basit bi sekilde atlattık
Evet maalesef öyleymiş, Allah korusun, atlattığınız en büyük şey bu olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…