acil 4 gündür gecmeyen baş agrısı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar bilen bilir esim haftada bi gececi calısıyo gecen hafta gececiydi ve ben sabah 6 ya kadar esimi bekliyorum gün aydınlandımı yataga gecip uyuyorum esim 9 gibi geliyo neyse gecen haftadan beri basımı ön tarafında bi bölge cok agrıyor yani anlım ın bi tarafı ben gececilikten uykusuzluktandır dedim ama dün gecede ondan onceki gecede erken yattım 1 gibi tabi ama hemen uyuyamadım 3 gündür novalgin ictim ama agrıe basımdaki o yere basınca acıyo sanki cürümüste bi yere dokunuyomussun gibi
dünden beri patates dogradım simdi sirke koydum basımı sıktım
bide nane yagı varmıs basa sürünce cok ii geliyomus

sizce baska ne care var
doktora gitmek demeyin cünkü korkarım hem allah korusun bisey cıkar diye
biraz daha dogal tedavileri deniyim insallah gecer gecmezse mecbur gidicem

bide bende migren baslangıcı var yani yüksek sesli bi ortama gidiyim dügün gibi ille geceaci bas agrısı tutar illede kusarım
yada uzun yol sigara kokusu parfum kokusu

papatya buhari sinüzute cok iyi geliyor diye okudum mesela.. ama ne oldugu belli degil simdi sizinikinin

kızlar bilen bilir esim haftada bi gececi calısıyo gecen hafta gececiydi ve ben sabah 6 ya kadar esimi bekliyorum gün aydınlandımı yataga gecip uyuyorum esim 9 gibi geliyo neyse gecen haftadan beri basımı ön tarafında bi bölge cok agrıyor yani anlım ın bi tarafı ben gececilikten uykusuzluktandır dedim ama dün gecede ondan onceki gecede erken yattım 1 gibi tabi ama hemen uyuyamadım 3 gündür novalgin ictim ama agrıe basımdaki o yere basınca acıyo sanki cürümüste bi yere dokunuyomussun gibi

sizce baska ne care var

bide bende migren baslangıcı var yani yüksek sesli bi ortama gidiyim dügün gibi ille geceaci bas agrısı tutar illede kusarım
ayyyy kokuttun hem kendini hem eviiii :KK48:
doktora gitcen en mantıklısı o.İlaç içip durma bağışıklık kazanacak vücudun hiç bir ilaç etki etmicek sonra

ayyyy kokuttun hem kendini hem eviiii :KK48:le
doktora gitcen en mantıklısı o.İlaç içip durma bağışıklık kazanacak vücudun hiç bir ilaç etki etmicek sonra
valla öyle basıam 1 siseye yakın sirke döktüm esime dedim ay cok köitü kokuyrorum dimi diye yok askım mis kokuyosun dedi adamcık o sirkeli anlımdan öptü pis mis ama ii adam gene benimki ben olsam öpmem bide öff kokuttun derdim kötüyüm galiba

Eğer kafanı duvarlara vurasın geliyosa, tek taraflı bir ağrıysa, yüzünün bir tarafına felç gelmiş gibiyse, gözlerini açamıyorsan, ışık ve ses seni çok rahatsız ediyorsa vs... migren ağrısıdır.

Avmigran ve Etol fort ikilisini deneyebilirsin. Bunlarda kesmezse Relpax diye bir hap var. Ayda sadece 1 tane kullanabiliyorsun.

sizce baska ne care var

Arkadaşım buradaki insanlar hekim mi? Hekim olsa dahi seni görmeden uzaktan uzağa tedavi mi edecekler? Alemsiniz yani. Kaç gündür başınız ağrıyormuş, bir şey çıkarsa diye doktora gitmeyip ertelemeye devam edin. Tümörse ne yapacaksınız? Erken gitmek en iyisi. Millet sanal tedavi uygulayıp sizi anında iyileştirecek değil ya... Baş ağrısının bir çok nedeni olur. Millet kahin mi senin başının neden ağrıdığını bilip, ona göre tedavi edecek. Buradan onlarca insana cevap yazmayla uğraşmak yerine hastaneye gitmeye ne dersiniz? :KK58:

sizce baska ne care var

Uç günden fazla zamandır geçmeyen bir agriniz varsa muhakkak doktora görünüm. Buradan verilen migren ilaçlarıni alipda denemeyin. Migrenin çok spesifik belirtileri vardır genelde zonklayıcıdır bi ağrı olur. Doktora gitmekte korkulacak bir şey yok.

Dr migren derse 21×2 biberiye cayi ac karnina icebilirsiniz 21 gun ictikten sonra 3 gun ara verip tekrar 21 gun daha biberiye cayi tansiyon dusuklugu yapabiliyo tansiyon probleminiz yoksa bide hamile diilseniz emzirme yoksa icebilirsiniz sabah ogle aksam gecmis olsun

Migrendir o benimde tuttumu 5 gün geçmediğini bilirim dr iğne yapıyor banada uzun sürünce hap fayda etmiyor çünkü yinede hafife almamak lazım bi dr görünsen iyi olur ikincisi düzensiz uyuduğundada insanda depresyon ve baş ağrısı kas ağrıları gözükebiliyormuş bunuda dr söyledi eşim aşırı kilo kaybetmişdi gözlerinde kaşıntı ağrı vardı önüne geçemeyince birsürü testler yapıldıgında çıkan sonuç düzensiz uykuydu

sizce baska ne care var

Sana ancak şunu söyleyebilirim limoncu28 limoncu28

Sana gitme demeyeceğim.
Yine de sen bilirsin.
Yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim?
Sana gitme demeyeceğim,
Ama gitme, Lavinia.

Dur bir okuyup üfleyeyim burdan sana.
Bir de kızlar tomografi cihazını getirsin bir kafa tomografisi çekelim bakalım.
4 gün başı ağrıyıp nasıl doktora gitmez bir insan...

Bu yoruma da aynen katılıyorum.

Dr migren derse 21×2 biberiye cayi ac karnina icebilirsiniz 21 gun ictikten sonra 3 gun ara verip tekrar 21 gun daha biberiye cayi tansiyon dusuklugu yapabiliyo tansiyon probleminiz yoksa bide hamile diilseniz emzirme yoksa icebilirsiniz sabah ogle aksam gecmis olsun
Yanlış bilgi vermeyelim hayati önem taşıyan bır durumsa hele asla!Biberiye tansiyonu düşürmez aksine yükseltir.Yani yüksek tansiyonu olan birini öldürebilir!

X