Acil acil acil

benimde hamileliğimin son 1,5 ayı çileydi. bacak kol ve göbek kaşıntısından duramıyordum doktor 2 krem karışımı verdi fakat çare olmadı . benim kendi yöntemim şuydu çok sıcak suyla duş almıyordım ılık su iyi geliyordu birde o aralar kutu kutu pişmaniye yerdim onu kesince ve tatlıyıda kesince cikolata vb. faydasını gördüm tabi kurutma cildini badem yagı karışımı var aktarlarda duştan sonra sür sürekli, sende bi dene istersen bunları cok gecmiş olsun rabbim tek avazda kurtarsın kadın olmak çok zor

bu kasintilari hafife almayin.
4 hafta once erken dogum yaptim bu sebeple.
benim 34. haftada ayak alti ve avuc iclerimde bu kasintilar basladi sonra bacaklarima ve karnima gecti,bacaklarimi kanatana kadar kasidigimi biliyorum.
kendi jinekologum normal olur kasinti dedi ama esim bu boyle olmaz diye tahlil yaptirdi.
karaciger enzimlerim olmasi gerekenden cok cok yuksek cikti,sonuclarla beraber baska bi hastaneye gittim,kontrol icin ,37 haftalik olmustum bu arada.
ne hastane cantam hazir ne de evimin son temizligi..cunku oglum 41. haftada dogmustu bende gevsek davrandim acikcasi.

doktor acil yatis verdi.
resmen kadina yalvardim esim sehir disinda,oglum kreste gitmem lazim eve diye.
seni gectim cocugunun hayatini tehlikeye atamam dedi,saka gibi apar topar riskli hamilelik bolumune alindim.
ertesi gun suni sanci verildi ve dogumum gerceklesti.
hala kasiniyorum,bi avuc ilac iciyorum cunku karacigerimde hasar olusmus benim.
kasintiyi kremle gecistirmeyin,acilen tahlil yaptirin.
ozellikle kasintilariniz aksam artiyorsa bu karaciger ihtimalini yukseltiyor.

bol muz tüketin..
bende kanatırdım bacaklarımı kaşımaktan..

Benimde karın ve bacaklarım çok kaşınırdı. Kaşınan yerlerdede çok çatlak oluştu. Umarım karaciğeriniz temiz çıkar

Çok geçmiş olsun inş sıradan kaşıntılardır konunuzu takipteyim sonucu paylaşırsanız

Geçmiş olsun krizantem, ne yaptın çıktı mı sonuçların?

Umarım sonuçların iyi çıkar

Sonuclar cikti mi?

Yok kızlar çare yok.. Acile gittim rahatlatan bi krem verdi karaciğer temiz çıktı.. İki gün sonra uzman kadın dogum a gittim hanfenfi bana d grubu ilaç verdi cildiyeye git dedi aynı gün cildiyeye gttm kadın dogum un verdiği ilacı içme erken doğum u tetikler dedi bi ilaç bide advantan m losyon verdi ondada kortizon var. Nyse ilacı bulamadık piyasadan kalktı dediler advantan m yi kullandım 4 gün bir faydası yok boşuna kullanmaym ddim bıraktım en azından kortizon almam..... Dün gece aklıma birden sarmısak geldi tüm kaşıntınn üzerine güzelce sürdm.. Sanki o biraz iyi geldi. Tabi normal sabun kullanmıyorum kükürt sabunu bebek yagı ve bebanten nemlendirici kullanıyorm... Yani doktorlar çare olamadı artık bugun Prof Dr cildiyeden randevu aldım oda 6 Ocak a verdi artık dayanacam dilerim Prof bi şey bulup tedavi eder... Bu arada aynısefa bitki özlü krem önerdiler onu denedim dha cok kaşındım... Yulaf samanı da azcık hafifletti... Devlet Hastanesi işte böyle ama prof a para vercem yeterki şifam bulujsn

yinede tuzu ve tatlıyı azaltmanızda da fayda olacaktır bi kaç gün içinde farkı görürsünüz acil şifalar çok zor evlat doğurmak büyütmek analık hakkı bu yüzden asla ödenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…