acil acil kadın doğumcu lazım çok acil arkadaşımın kızı 18 yaşında yumurtalık kanseri

aynurkoca2

Ama bütün dumanların altında ateş vardır.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
315
81
38
kızlar acilen iyi bir kadın doğumcu lazım, arkadaşımın kızı ankara bilgi hastanesinde yumurtalık kanseri tanıusı aldı, yarın kadın doğumcu bulmamız lazım nolur önerilerlinizi söyleyin, çok kötüyüz, öneri bekliyorum

kızlar ankarada arıyorum ve özel de olur, hemen ameliyat olması lazımmış, iyi biri lütfen yazın , fiyatı da önemli değil

kızlar ankarada arıyorum ve özel de olur, hemen ameliyat olması lazımmış, iyi biri lütfen yazın , fiyatı da önemli değil

Arkadaşım ben ankarada doktor tanımıyorum ama sitede jinekoloji başlığı altında doktor tavsiyeleri ve adresleri vardı
ankara için de arkadaşlar tavsiyede bulunmuşlardı oradaki başlığı bir inceleyin isterseniz
Allah şifa versin...

ben o başlığı nasıl blabilirim çok işime yarar ama bulamadım, baktım , nolur kusura bakmayın ama tarif edebilen olursa çok sevnirim, çok teşekkür ederim, iyi dualarınız için sağolun ,

ben o başlığı nasıl blabilirim çok işime yarar ama bulamadım, baktım , nolur kusura bakmayın ama tarif edebilen olursa çok sevnirim, çok teşekkür ederim, iyi dualarınız için sağolun ,

anasayfayı tıklayın
kadın anne çocuk sağlığı altında jinekoloji başlığını tıklayın
orada birçok arkadaş isim ve adres yazmış

kızlar acilen iyi bir kadın doğumcu lazım, arkadaşımın kızı ankara bilgi hastanesinde yumurtalık kanseri tanıusı aldı, yarın kadın doğumcu bulmamız lazım nolur önerilerlinizi söyleyin, çok kötüyüz, öneri bekliyorum

Allah yardımcınız olsun..
bence üniversite hastanelerine de bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Birde tip Fakültesine gitse.niz belki gözden kaçan birşey vardır yani yanlış teşhisdir
..orada prof filanda var. ..inşallah yanlıştir

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Başkent Üniversitesinde Prof. Dr Ali Ayhan 'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.

internette de biraz araştırırsanız gerçekten oldukça başarılı bir profesör.

Allah acil şifalar versin .

Bende Başkent Üniversitesinden Prof. Filiz Yanık ve Prof.Esra Kuşcuyu tavsiye edecektim.Zaten kendilerinin uzmanlık alanı değilse çalışma arkadaşlarına yönlendiriyorlar.Çok geşmiş olsun.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Bende Başkent Üniversitesinden Prof. Filiz Yanık ve Prof.Esra Kuşcuyu tavsiye edecektim.Zaten kendilerinin uzmanlık alanı değilse çalışma arkadaşlarına yönlendiriyorlar.Çok geşmiş olsun.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.

çok teşekkür ederim, çok iyi oldu bu bilgi

Birde tip Fakültesine gitse.niz belki gözden kaçan birşey vardır yani yanlış teşhisdir
..orada prof filanda var. ..inşallah yanlıştir

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

çok teşekkür ederim, yarın bunu da konuşacağım arkadaşımla

amin, aslında doğru diyorsunuz, zaten yoğun bakım olan bşr hastane şartmış, ameliyat ağırmış ve sonra da kemoterapi görcekmiş:(

ay çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun. inşallah bir an evvel iyileşir.

maalesef Ankara'da doktor bilmiyorum ama üniversite hastanelerini tercih etmenizi özellikle prof.dr. tavsiye ederim.

Başkent Üniversitesinde Prof. Dr Ali Ayhan 'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.

internette de biraz araştırırsanız gerçekten oldukça başarılı bir profesör.

Allah acil şifalar versin .

çok teşekkür ederim, sağolun

Ankara'da yaşamadığımdan doktor önerisi yapamayacağım maalesef ama eğitim ve araştırma hastaneleri her zaman iyidir, ben bugüne kadar gittiklerimden hep memnun kaldım.

Tez zamanda sağlığına kavuşsun arkadaş, Allah acil şifalar versin demek istedim.

Offf çok üzüldüm, umarım iyileşir. Ben Ankarada yaşıyorum doktor bilmiyorum fakat araştırma hastanelerini tercih edin derim.

Back
X