- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
- 38
- Konu Sahibi aynurkoca2
-
kızlar ankarada arıyorum ve özel de olur, hemen ameliyat olması lazımmış, iyi biri lütfen yazın , fiyatı da önemli değil
ben o başlığı nasıl blabilirim çok işime yarar ama bulamadım, baktım , nolur kusura bakmayın ama tarif edebilen olursa çok sevnirim, çok teşekkür ederim, iyi dualarınız için sağolun ,
kızlar acilen iyi bir kadın doğumcu lazım, arkadaşımın kızı ankara bilgi hastanesinde yumurtalık kanseri tanıusı aldı, yarın kadın doğumcu bulmamız lazım nolur önerilerlinizi söyleyin, çok kötüyüz, öneri bekliyorum
Allah yardımcınız olsun..
bence üniversite hastanelerine de bakabilirsiniz.
Bende Başkent Üniversitesinden Prof. Filiz Yanık ve Prof.Esra Kuşcuyu tavsiye edecektim.Zaten kendilerinin uzmanlık alanı değilse çalışma arkadaşlarına yönlendiriyorlar.Çok geşmiş olsun.Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Birde tip Fakültesine gitse.niz belki gözden kaçan birşey vardır yani yanlış teşhisdir
..orada prof filanda var. ..inşallah yanlıştir
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
amin, aslında doğru diyorsunuz, zaten yoğun bakım olan bşr hastane şartmış, ameliyat ağırmış ve sonra da kemoterapi görcekmiş
Başkent Üniversitesinde Prof. Dr Ali Ayhan 'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.
internette de biraz araştırırsanız gerçekten oldukça başarılı bir profesör.
Allah acil şifalar versin .
ay çok üzüldüm ya çok çok geçmiş olsun. inşallah bir an evvel iyileşir.
maalesef Ankara'da doktor bilmiyorum ama üniversite hastanelerini tercih etmenizi özellikle prof.dr. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?