- 7 Ocak 2016
- 9
- 0
- 1
- 49
- Konu Sahibi sevdaruzgar
-
İnşallahGeçmiş olsun inşallah bir şey olmaz bebeğinize
Büyük oğlumundu evde vardı 10 yaşındaki daha öncede bir kere vermiştim ama şimdi farkettim yanlış verdiğimiİlacı doktor mu verdi
Büyük oğlumundu evde vardı 10 yaşındaki daha öncede bir kere vermiştim ama şimdi farkettim yanlış verdiğimi
Saat geç oldu şimdi dr aramam mümkün değil sizlerden yardım bekliyorum ilginiz için teşekkürler beklicem başındaDaha onceden vermissin bir sey olmadiysa. Belki yine bir sey olmaz ama doktora bir sorun yinede. Bir sey olmasini bekleme bence.
Geç oldu ama okudum içeriğini bunları görmedim tekrar okum ay inşallah öyledirDOZU: Günlük doz erişkinlerde 3-4 defa 1 yada 2 ölçektir.6-12 aylık bebeklerde 4 defa 1/2-1/4 ölçek kullanılır.1-2 yaş arası çocuklarda 4 defa yarım yada bir ölçek verilir.2-3 yaş arası çocukklarda 3/4-1.5 ölçek günde 4 defa kullanılır.4-5 yaş arası çocuklarda 3-4 defa 1-2 ölçek kullanılır.6-8 yaş arası çocuklarda 3-4 defa yarım yada 1.25 ölçek-2.5 ölçek kullanılır.9-10 yaş arası çocuklarda 3-4 defa 1.5-3 ölçek verilir.12 yaşından büyük çocuklarda günde 3-4 defa 2-4 ölçek kullanılır.
Kullanılıyormuş bakın.
Haklısınız bidaha asla yapmıcamYoğurt tarzı bir şeyler yedir istersen. Ama ağır geleceği için olabilir.kızım 4 yaşında bu zamana kadar soğuk algınlığı için peditustan başka bir şey vermediler. Lütfen hangi ilaç olursa olsun prospektüs okumadan vermeyin.doktor verse bile okuyun
Yoooo benim kızım 2.5 aylık 1 senedir ne Zaman öksürük olsa iburamib çile veririm. Ama tabi doktorumun tavsiyesiyle. Yani normalde bişey olmaz ama yine de doktora danışmadan vermeyin aman
Geç oldu ama okudum içeriğini bunları görmedim tekrar okum ay inşallah öyledir
Zero olanı verliyormuş daha küçük bebeklere bu gold
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?