Acil ! Adliye çalışanı ve ya avukat var mı aranizda ?

Zuleyha_42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2018
264
196
53
29
Merhaba arkadaşlar. Eşim bugün iş yerinde çıkan kavga sebebiyle içeriye alındı. Bugün nezarette kalacak. Yarın hâkim karşısına çıkacaktı. Maalesef covid testi pozitif çıktı. Nasıl bir süreç olur? Bilgisi olan yorum yapabilir mi? Bu arada karantinadan yeni çıkmıştık bir hafta oldu

Söylemesi lazım testim pozitif diye belki hakim karşısına online olarak duruşma yapılır geçmiş olsun bu arada peki bişey merek ettim kavga sebebi eşinizmi neden kavga etmiş avukat bir arkadaşa ulaşabilrisem sorayım

Öncelikle hukuki alanda çalışmıyorum, özellikle belirteyim.

Şuraya sağlık bakanlığının rehberini koyuyorum.

15.sayfada Covid pozitif olan kişilerin 14 gün süreyle evde takip edilmesi gerektiği belirtiliyor.

Hakime bu konuda belge sunarsanız bu durumu dikkate alarak eşinizin evden takibini isteyebilirsiniz.
Cezaevinde bir salgın riski sıkıntı yaratacaktır.

Mutlaka resmi test sonucunu yanınızda bulundurun.

Rica ediyorum avukat tutun. Bu sitede avukat tutun diye en çok söyleyenlerden biriyim zira yanlış bilgi verebiliriz. Evde ne varsa satın yine de tutun. 😔

Söylemesi lazım testim pozitif diye belki hakim karşısına online olarak duruşma yapılır geçmiş olsun bu arada peki bişey merek ettim kavga sebebi eşinizmi neden kavga etmiş avukat bir arkadaşa ulaşabilrisem sorayım
Canm zaten polisler test yapmaya götürdü yarın hâkim karşısına çıkacak diye. Bende e nazbdan bakınca pozitif olduğunu gördüm. Çalışanlardan biri yüzüne kaynar su olan su ısıtıcsnı fırlatmş ve küfürler etmiş . Eşimde kendini korumak adına orada eline denk gelen birşeyle adamn kafasına vurmuş. Kafası kırılmış. Eşimde de çok darp izi var. Parmağı Felan kırılmış. Ne olacak bilmiyorum

Öncelikle hukuki alanda çalışmıyorum, özellikle belirteyim.

Şuraya sağlık bakanlığının rehberini koyuyorum.

15.sayfada Covid pozitif olan kişilerin 14 gün süreyle evde takip edilmesi gerektiği belirtiliyor.

Hakime bu konuda belge sunarsanız bu durumu dikkate alarak eşinizin evden takibini isteyebilirsiniz.
Cezaevinde bir salgın riski sıkıntı yaratacaktır.

Mutlaka resmi test sonucunu yanınızda bulundurun.

Rica ediyorum avukat tutun. Bu sitede avukat tutun diye en çok söyleyenlerden biriyim zira yanlış bilgi verebiliriz. Evde ne varsa satın yine de tutun. 😔
Aile olarak zaten 14 günlük karantinadan çıkalı bir hafta oldu. İşte tekrar mahkeme nedeniyle test istenince ortaya hala pozitif olduğu çıktı. Bundan dolayı kafam çok karıştı

Aile olarak zaten 14 günlük karantinadan çıkalı bir hafta oldu. İşte tekrar mahkeme nedeniyle test istenince ortaya hala pozitif olduğu çıktı. Bundan dolayı kafam çok karıştı

Geçmiş karantina sayılmaz sonuçta geçen bir haftada yeniden virüs bulaşmış da olabilir.

Back
X