Acil akıl lazımmm!!!

sonsuzan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
92
20
3
33
Arkadaşlar önceki konularımdan biliyosunuz beni bişi sorcaktım ya kocam bu aralar yine aynı ya anlamadığım ben iki aydr beni dışarı çıkar çok bunaldım diyom oda söz bu hafta içi gtcez ama o gün gelince bahane ya hep aynı şeyi yapıyo iş var bilmem ne bende hep sabrediyorum bide normal bi işi yok gece gidiyo sabah 5te geliyo uyuyo kalkıp kahvaltı yapıyo gidiyo ne vakit geçirebiliyoz ne bişi oda bunun zor olduğunu kabul ediyo bazen kendi dio seni götürcem gezmeye ama anca laf ne ilgi ne bişi ama konuşunca aşkım canım ben çözemiyorum artık düşün düşün kafayı yicem

kendin git gezmeye.
birde neden beste geliyor?

Ya bazen diyom uzak davranim belki anlar beni ilk biraz aşkm fln diyo sonra kendide umursamıyo buda beni sinir ediyo

Kaç kilo akıl lazımdı????:))(( zor durumun bende patliyorum sikintidan ama oğlum var bir nebze onun için hayattayim

hangi devirde yaşıyoruz ya
tek bırakmıyor ne demek
afedersiniz de siz evde beslenen kuş kedi falan mısınız
2 aydır çıkmamışsınız dışarı eşim izin vermiyor diye

küçük çocuk musunuz siz
babanız anneniz mi eşiniz elinizden tutup sizi gezmeye götürsün
çok şaşırıyorum ya bu konulara

ben de eşim evde iken eşimi bırakıp çıkmam ama bu benim tercihimdir, arada da çıkarım yani.

bırakmaz falan nasıl cümleler ya yıl 2016!!!!

bir bayanın ya da erkeğin çocuk gibi eşim beni dışarı çıkarmıyor demesi üzüyor beni.
yaşını başını almışsın, e evlenmişsin de. kendin pekala dışarı çıkıp istediğini yapabilirsin.
ha birlikte vakit geçirme işini de evinizde halledebilirsiniz. bunda akıl verecek bişey yok yani

Napabilirim ki çıkmicaksın bensiz diyo yoksa sanki ben istemiyo muyum çıkmayı ama yok diyo çıksam tartışıyo benle

Annesiyke anca izin veriyo onuda ben istemiyorum napim ben kaynanamla çıksam neolcak çıkmasam neolcak yani

Bekarkende çok serbest değildim tabiki ama arkadaşlarımla çıkabiliyodum tabiki
İşte onu diyorum ben de.
Bekarken arkadaşlarınla çıkarken sorun yoksa normal bir ailenin kızıymışsın,çok şükür.
Peki bu kekoyu neden eş olarak seçtin?
Birbirinize uygun olmadığınızı ben buradan görüyorum da sen nasıl anlamadın ki?

Back
X