Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şeye değil o kızına üzülüyorum kendi ayaklarınızin üstünde durana kadar evlenmeyin çocuk yapmayın gözünüzü seveyim ya sizin kendinize hayrınız yok o çocuğu nasıl yetiştireceksiniz umarım bütün konular fakedirTaşınacağımı duyan ablam kurdurdu. Kızıma bana hakaretler etti, bağıtıp çağırdı. Annemlere de söyleyecek. Beni dövdürecek. Acil akıl.Eşyalarımı alamayacağım diye korkuyorum. Beni eşyasız kovar bunlar.
Ya siz eşine ev alırsan dönerim diyensiniz değil mi. Çok değişik aile yapısı ve anlayışınız var be denebilir ki. Git al çıkTaşınacağımı duyan ablam kurdurdu. Kızıma bana hakaretler etti, bağıtıp çağırdı. Annemlere de söyleyecek. Beni dövdürecek. Acil akıl.Eşyalarımı alamayacağım diye korkuyorum. Beni eşyasız kovar bunlar.
Eşi ev alsın diye sekiz yoldır annesinin yanında kalıyorduKonu sahibi kim anlayamadım ben ?? Neden farklı farklı kişiler hikayesini anlatıyor![]()
Ya kalırsa kalsınMutfak eşyam ve yatak yorgan vs. onlar kalacak. Eşim zaten kaba eşyayı aldı