ACİL Ankara Zekai Tahir Burak ve Zübeyde Hanım Hastanelerinden Doktor Tavsiyesi

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
163
Arkadaşlar bu hastanelerden doktor isimlerine ihtiyacım var.

ben gittim canım lokman hekim çok ahım şahım değil diye düşünerek zekai tahire gittim cuma günü fazla ayrıntıya girmek canımı sıkmak istemiyorum,,,

7 .30 hastanedeydik 26. sırayı aldık

muayene odasına 3 kişiyi aynı anda alıyorlar ve doktor kesinlikle bilgi vermiyor sorduğun zamanda boş boş suratına bakıp geçiyorlar...

geçmişimi düşüğünü nedenini kesinlikle sormuyorlar benim işim 10.30 bitmişti ve ağlayarak çıktım riskli çıkan 2li sonucum için öyle konuştu ki tutamadım kendimi...

oradan çıkıp o stressle akay hastanesine gittik 12 eylüle randevu veriyorlardı olmadı

lina kadın sağlığı merkezine gittik sağolsunlar çok ilgilendiler... biz şükran hanımı beklerken güzin hanımım muayenesinde boşluk oldu bende kabul ettim o baktı yavruma o sakinleştirdi beni....

bu cuma yine gideceğim bu kez 3lü tarama yapılacak inşallah iyi çıkar

Son düzenleme:
ben gittim canım lokman hekim çok ahım şahım değil diye düşünerek zekai tahire gittim cuma günü fazla ayrıntıya girmek canımı sıkmak istemiyorum,,,

7 .30 hastanedeydik 26. sırayı aldık

muayene odasına 3 kişiyi aynı anda alıyorlar ve doktor kesinlikle bilgi vermiyor sorduğun zamanda boş boş suratına bakıp geçiyorlar...

geçmişimi düşüğünü nedenini kesinlikle sormuyorlar benim işim 10.30 bitmişti ve ağlayarak çıktım riskli çıkan 2li sonucum için öyle konuştu ki tutamadım kendimi...

oradan çıkıp o stressle akay hastanesine gittik 12 eylüle randevu veriyorlardı olmadı

lina kadın sağlığı merkezine gittik sağolsunlar çok ilgilendiler... biz şükran hanımı beklerken güzin hanımım muayenesinde boşluk oldu bende kabul ettim o baktı yavruma o sakinleştirdi beni....

bu cuma yine gideceğim bu kez 3lü tarama yapılacak inşallah iyi çıkar

geçmiş olsun canım cevap gelmeyince ben bugun randevumu aldım internetten MHRS den Hasan Şahine. bakalım ben ne yaşayacağım:53:

iyi bir yer bulmak cidden çok zor.

cinsiyeti belli oldu mu ?

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım cevap gelmeyince ben bugun randevumu aldım internetten MHRS den Hasan Şahine. bakalım ben ne yaşayacağım:53:

iyi bir yer bulmak cidden çok zor

canım zekai tahirden randevu aldıysan bir anlamı yok, eğer sabah erken saatte gitmen gerekiyorsa gittiğinde kapının üzerindeki listeye ismini yazıyorsun( giriş yaptırmak için numara buna göre veriliyor)

sonra vezneler açıldığında içeri girip giriş yaptırıyorsun...

umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın

canım zekai tahirden randevu aldıysan bir anlamı yok, eğer sabah erken saatte gitmen gerekiyorsa gittiğinde kapının üzerindeki listeye ismini yazıyorsun( giriş yaptırmak için numara buna göre veriliyor)

sonra vezneler açıldığında içeri girip giriş yaptırıyorsun...

umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın

saat 10a aldım randevuyu 9 da gitsem olmaz mı? isim yazdırmama gerek var mı ki? yenimahalle devlet hastanesinde yarım saat öncesinde gitmem yeterli oluyordu.

inşallah...
senin cinsiyet belli oldu mu

saat 10a aldım randevuyu 9 da gitsem olmaz mı? isim yazdırmama gerek var mı ki? yenimahalle devlet hastanesinde yarım saat öncesinde gitmem yeterli oluyordu.

inşallah...
senin cinsiyet belli oldu mu

yeterli olur sanırım bilmiyorum ki yanlış da yönlendirmek istemem...

geçen hafta kıza benziyor demişti ama tabi ki değişebilir kesin değil

devlet has.aşırı yogunluktan dolayı dogru düzgün ilgilenen yok onun için sevmedim
linaya gittim güzin hanıma dogumada lokman hekime elif hanıma gittim ikisindende memnunum ancak elif hanımın muayne esnasında dogumu çıkabiliyor fazla bekleyebilirsin az bekleyim dersen lina güzin hanım derim

kızlar ben 3 aydır rahim filmine randevu için arıyorum zübeyde hanımı, haftaya haftaya deyip oyalayıp durdular beni :( cihazları bozuk imiş.. yardımcı olur musunuz bana başka nerde çekilebilirim ankara da?

Back
X