• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil anlaşmalı boşanma hk

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Selam kizlar

Anlaşmalı boşanmada mahkeme gününden kac gün sonra karar onaylanır ? Yada kaç gün sonra kimliğimi değiştirebilirim?

Duruşmaya çıktıktan 15 gün sonra imza atılıyor ve kesin boşanma sağlanıyor. Kimlikte yaklaşık 10 - 15 gün sonra değiştiriliyor.

Duruşmaya çıktıktan 15 gün sonra imza atılıyor ve kesin boşanma sağlanıyor. Kimlikte yaklaşık 10 - 15 gün sonra değiştiriliyor.
Ben vekaletle ilerlediğim için mi acaba imza va atmadım duruşmaya çıktım bu haziranın 1inde ve 20sinde soyadım değişti. Kimlik de 1 haftada falan geliyormuş diye duydum beklemeye gerek olmadı yani

Ben vekaletle ilerlediğim için mi acaba imza va atmadım duruşmaya çıktım bu haziranın 1inde ve 20sinde soyadım değişti. Kimlik de 1 haftada falan geliyormuş diye duydum beklemeye gerek olmadı yani
Vekalet olduğu için imza atmamışsınizdir. Kimlikte ise sisteme geçmesi için geç gidilebiliyor. Geçmiş olsun sizede. Hakkınızda hayırlısı bundan sonra.

Kimlik başvuru yapilmadan mi geliyor ki

Temyiz için iki hafta süre var. Iki hafta sonra karar kesinlesmis oluyor. Kimlik konusunu ben de bilmiyorum.

Back
X