Aynen canım kısmetse Allah ım nasip ederse ilk bebeğim olucak. Pazartesi inşallah güzel haberlerle dönücemİlk bebiş mi inşallah kaybetmicen Canım mutlaka haber et bize
Sen kendine stres arıyorum ama kuzum Ya doktor söylemesi gerekenleri zaten söylemiş bence fazla kurcalama herşey olacağına varacak sonuçta yan gel yat tadını çıkarKese gözükünce dış gebelik olma ihtimali olmuyor yani di mi? Peki artışın az olması neden olur ki acaba? Tutunması da iyi dedi doktorum
Doğru diyorsun canım bazı şeylerin çok üzerine düşmemem lazım yine olacağı neyse o olacak zaten hakkımda hayırlısı artıkSen kendine stres arıyorum ama kuzum Ya doktor söylemesi gerekenleri zaten söylemiş bence fazla kurcalama herşey olacağına varacak sonuçta yan gel yat tadını çıkar
Tabiki hakkımızda herşeyin hayırlısı iyi düşün iyi olacak buna inanDoğru diyorsun canım bazı şeylerin çok üzerine düşmemem lazım yine olacağı neyse o olacak zaten hakkımda hayırlısı artık
Aynen canım keseyi gördüm sonuçta artık geri bebeğim ile kalp atışı kaldı inşallah onlarda olucakTabiki hakkımızda herşeyin hayırlısı iyi düşün iyi olacak buna inan
Tamam canım iyi haberlerini bekliyorumAynen canım keseyi gördüm sonuçta artık geri bebeğim ile kalp atışı kaldı inşallah onlarda olucakpazartesi sonucu yazarım burdan
2 gün öncesi saat 2 de vermiştim kanı 2 sonrasıda 4 de verdim öğlen yine canım. 48 saati geçmişti 2 saat kadar. Bazı yerlerdede 48-72 saatte 2 katına çıkar diyor bende anlamadım açıkçası. Belli bir artıştan sonra yavaşlıyormuş artış hızı da. Süreside uzuyormuş öyle yazıyor ama işte insan en kötüsünü direkt düşünüyor. Belkide 2. Testi 4-5 saat sonrası yapsam istediğim değer gözükecekti bilemiyorum kiKanı hep aynı saatte mi veriyorsunuz. Yanı şöyle soylıyım iki gün önce öğlenden sonra vermışsinizdir kanı, iki gün sonra sabah 8'de. Bu durumda 48 saat tam tamamlanmamış oluyor. Hani bence onu da göz önünde bulundurun :)
Yanı benim fikrim olabildiğince en iyisini düşün kese görünmüş. Artış kötü değil dediğin gibi yüzde 60'ın üstünde. Bence bu güzel günlerini kendine zehir etme. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah:)2 gün öncesi saat 2 de vermiştim kanı 2 sonrasıda 4 de verdim öğlen yine canım. 48 saati geçmişti 2 saat kadar. Bazı yerlerdede 48-72 saatte 2 katına çıkar diyor bende anlamadım açıkçası. Belli bir artıştan sonra yavaşlıyormuş artış hızı da. Süreside uzuyormuş öyle yazıyor ama işte insan en kötüsünü direkt düşünüyor. Belkide 2. Testi 4-5 saat sonrası yapsam istediğim değer gözükecekti bilemiyorum ki
Bugün beta hcg 6715 çıktı %50 anca artmış pruloton vurulduğum halde. Doktor boş gebeliktir muhtemelen kontrol edilmeli dedi. İğne işe düşüttürülmesi gerekiyor daha çok ilerlemeden dedi. İlk gebeliğimde boş gebelikti tekrarlanmaz denilmişti yine aynısının başıma gelecek olması beni çok kötü yaptı. 2 buçuk yıldır bekliyorum bu haberi şimdi 10 günlük mutluluğum yine mi hüsran olucak neden böyle tekrarlıyor boş gebelik anlam veremiyorumYanı benim fikrim olabildiğince en iyisini düşün kese görünmüş. Artış kötü değil dediğin gibi yüzde 60'ın üstünde. Bence bu güzel günlerini kendine zehir etme. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah:)
Canım bugün gittim beslenme kesesi gözüküyor dedi doktor sağlıklı bir gebeliği işaret ediyor bu dedi. Kese daha 13 mm 10 gün sonra anca bebek ile kalp atışı duyulur dedi. Beta hcg artışına bakıp kendini boşa üzme gerek yok ona bundan sonra 10 gün sonra ne olacağı önemliymiş. Değerimde dün 5 buçukta öğlen 6700 dü. Bugün sabah 8 buçukta yaptırdım tekrar doktorum istedi 9400 çıktı progestanda 11.5Canım naptın görebildin mi bebiş merak ettim her şey yolumda umarım
Aynen canım on gün bekle kalp atışını inşallah duyacaksın beta artışı güzel bence iki güne iki katına çıktığını düşünürsek progestron takviyesi verdimi işte 15 üzeri olması gerek diyo bazı doktorlar ama ben form da birimle konuştum 11 miş gayet sağlıklı devam etmiş artık duayla bekliceksinCanım bugün gittim beslenme kesesi gözüküyor dedi doktor sağlıklı bir gebeliği işaret ediyor bu dedi. Kese daha 13 mm 10 gün sonra anca bebek ile kalp atışı duyulur dedi. Beta hcg artışına bakıp kendini boşa üzme gerek yok ona bundan sonra 10 gün sonra ne olacağı önemliymiş. Değerimde dün 5 buçukta öğlen 6700 dü. Bugün sabah 8 buçukta yaptırdım tekrar doktorum istedi 9400 çıktı progestanda 11.5
Ayh inşallah canım ya hayırlısı ile bir şu süreci atlatsam hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum hep iyiyi düşünüyorum. Çok az kaldı inşallah kalp atışınıda duyucam inanıyorumAynen canım on gün bekle kalp atışını inşallah duyacaksın beta artışı güzel bence iki güne iki katına çıktığını düşünürsek progestron takviyesi verdimi işte 15 üzeri olması gerek diyo bazı doktorlar ama ben form da birimle konuştum 11 miş gayet sağlıklı devam etmiş artık duayla bekliceksin
Ben de gittim keseyi gördük salı günü 8 mm miş 30 aralıkta çağırdı kalp atışı için sadece folik asit verdi progestron için bişey vermediAyh inşallah canım ya hayırlısı ile bir şu süreci atlatsam hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum hep iyiyi düşünüyorum. Çok az kaldı inşallah kalp atışınıda duyucam inanıyorum ❤
hadi inşallah canım sorunsuz alırız bebeklerimizi elimize birde kalp atışlarını duyabilsek şu 5gün bir geçse artık. Beta artışların nasılfı senin.Progestan değerimiz kötü değilki canım kanamam vs olmadıktan sonra sorun yok rahat olBen de gittim keseyi gördük salı günü 8 mm miş 30 aralıkta çağırdı kalp atışı için sadece folik asit verdi progestron için bişey vermedi
Ben iki kez beta yaptırdım keseyi de görünce doktor gerek görmedi canımhadi inşallah canım sorunsuz alırız bebeklerimizi elimize birde kalp atışlarını duyabilsek şu 5gün bir geçse artık. Beta artışların nasılfı senin.Progestan değerimiz kötü değilki canım kanamam vs olmadıktan sonra sorun yok rahat ol
Anladım canım çoğu doktor o şekilde yaptırıyormuş ben kendim endişlendiğim için yaptırdım daha çok stese soktu beni hakkımda hayırlısı gün sayıyorum şuanBen iki kez beta yaptırdım keseyi de görünce doktor gerek görmedi canım
Ne gün gidicen doktoraAnladım canım çoğu doktor o şekilde yaptırıyormuş ben kendim endişlendiğim için yaptırdım daha çok stese soktu beni hakkımda hayırlısı gün sayıyorum şuan
Canım hayrlı olsun bende nerdeyse 1 buçuk senelik evliyim daha hamiş olamadım belirtilerin neydi canım anlatır mısınAnladım canım çoğu doktor o şekilde yaptırıyormuş ben kendim endişlendiğim için yaptırdım daha çok stese soktu beni hakkımda hayırlısı gün sayıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?