Acil arkadaşlar

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
102
103
30
Artvin
Arkadaşlar 28 kasımda beta hcg 400
30 kasımda700
2 aralıkta 1523
4 aralıkta 2813
6 aralık bugün 4400
normalde hep %60 artış oluyordu ama bu sefer olmadı kese gözüktü çarşamba günü beni korkuttu baya böyle çıkması yine %60 artması gerekmiyor muydu ters giden bişey mi var sizce

Kese göründükten sonra kanda hcgnin hiç bir önemi yok gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını çıkar kardeşim Allah kucağına almayı nasip etsin

Kese göründükten sonra kanda hcgnin hiç bir önemi yok gönlünü ferah tut hamileliğinin tadını çıkar kardeşim Allah kucağına almayı nasip etsin
Gerçek mi ben çok tedirgin oldum doktorum pruloton iğne vurdurdu her ihtimale karşı niye bir önemi kalmıyor ki kese gözüktükten sonra acaba

Herhangi bi düşüş olmamış keseyide görmüş artık hcg takip etmezler..gelişime bakarlar..

Herhangi bi düşüş olmamış keseyide görmüş artık hcg takip etmezler..gelişime bakarlar..
Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı bir düşüğüm var 2 buçuk senenin üstüne oldu o yüzden çok tedirgin oluyorum böyle durumlarda ister istemez insan herşeyi düşünüyor

Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı bir düşüğüm var 2 buçuk senenin üstüne oldu o yüzden çok tedirgin oluyorum böyle durumlarda ister istemez insan herşeyi düşünüyor
Yolk saç görüldü mü kese de canım keseyi görünce neden beta istedi ki

Yolk saç görüldü mü kese de canım keseyi görünce neden beta istedi ki
Bebek daha gözükmedi canım 4 haftalık dedi zTen gözükmemesi normalmiş. Kese gözüktü ama net görmek için pazartesi çağırdı. Ben her ihtimale karşı ilkinden yaşadığım olayın telaşı ile 2 günde bir tekrarladım testi. Artış var hep ama bu sefer %60 dan az artınca bir korku girdi içime. Doktorumda iğne ile destekleyelim dedi kanamam falan da yok.

Kese oluşmuştur bu değerle önemli olan bebek oluşması suan beklemek Ten başka çare yok bol bol dinlen canım iğne de olmuşsun doktor az artış için ne dedi

Kese oluşmuştur bu değerle önemli olan bebek oluşması suan beklemek Ten başka çare yok bol bol dinlen canım iğne de olmuşsun doktor az artış için ne dedi
Olabilir dedi pazartesini beklemeliyiz dedi ultrasonda bakılması lazımmış ona göre bişey denilirmiş ancak kendini strese sokma dedi

Olabilir dedi pazartesini beklemeliyiz dedi ultrasonda bakılması lazımmış ona göre bişey denilirmiş ancak kendini strese sokma dedi
Bence de hiç stres yapma nasip te varsa gelir hiç bişey olmaz sen tedbirini almışsın benim de kese oluşmuştu bebek oluşmamıştı kürtaj olmuştum

Bence de hiç stres yapma nasip te varsa gelir hiç bişey olmaz sen tedbirini almışsın benim de kese oluşmuştu bebek oluşmamıştı kürtaj olmuştum
Herşeyin hayırlısı vardır Allah ın bir bildiği ama bazı yerlerde okuyorum48-72 saatte beta hcg ikiye katlıyor diyor. Benim dünki artış %58 acaba 48 saat 1-2 saat geçincr hemen yaptırdım kese gözükten sonra yavaşlama oluyormuş artışta ondan mı istediğimiz değeri göremedik diye düşünmüyor değilim

Suanda beta hcg nin bir onemi yok kese, bebek, kalp atisi bunlari bekleyeceksin artik. Insallah saglikla gelisir ve gorursun. Ben ilk gittigimde tahminen 6-7000 civari vardir beta hcg cunku 2 gun oncesi 3.000 di. Vajinal bakildi 5+2 falandim. Kese ve bebek gorundu kalp atisi duyulmadi onun icin bir hafta daha bekledim yined vajinaldi.

Bana 6000 lerde gözükür dedi doktor keseyi senin 4000 kusur eğer pazartesi net göremezse. O zaman bi sıkıntı vardır suan beklemek ten başka bişey yok beta ya da baktırma artık stres yapma canım

Benim 2800 ken değer kese gözüktü. Ama net görmek için cuma veya pazartesi gel dedi. Çalıştığım için bu cuma gidemedim onun yerine kan veriyim dedim kanda 4400 çıkınca artış endişelendirdi doktorumlada konuştum sakin ol kanaman falan var mı dedi normalde %60 artması lazım bir gözlemleyelim deyince daha çok tedirgin oldum. Pruloton iğne oldum desteklemek içinde. Ama bazı kişilerde illa 48 saatte artmaz diyor beta hcg değer yüksek olunca 48-72 saat araeı iki kat olması gerekiyormuş o yüzden endişelenmeye gerek yokmuş öyle denildi. Hayırlısı ile inşallah pazartesi net bir şekilde bebeğide görürüm canım

Bana 6000 lerde gözükür dedi doktor keseyi senin 4000 kusur eğer pazartesi net göremezse. O zaman bi sıkıntı vardır suan beklemek ten başka bişey yok beta ya da baktırma artık stres yapma canım
Öyle yapıcam canım biraz zamana bırakıvam kendimi strese sokmucam bu süreçte Allah herşeyin hayırlısını versin. Hakkımda hayırlısıı ne ise o olucak zaten sonunda

Gerçek mi ben çok tedirgin oldum doktorum pruloton iğne vurdurdu her ihtimale karşı niye bir önemi kalmıyor ki kese gözüktükten sonra acaba
Yükselişe bakılıp düzenli artış gözlendikten ve kese göründükten sonra dış gebelik şüphesi ortadan kalkıyor çünkü

Yükselişe bakılıp düzenli artış gözlendikten ve kese göründükten sonra dış gebelik şüphesi ortadan kalkıyor çünkü
Kese gözükünce dış gebelik olma ihtimali olmuyor yani di mi? Peki artışın az olması neden olur ki acaba? Tutunması da iyi dedi doktorum

Kese gözükünce dış gebelik olma ihtimali olmuyor yani di mi? Peki artışın az olması neden olur ki acaba? Tutunması da iyi dedi doktorum
Kese rahim de görünmüş canım dış gebelik olamaz az artmasının nedeni bence progestron un düşüklügünden kaynaklıydı onu da iğneyle arttırmış doktorun pazartesi güzel haberlerle döneceksin eminim

Ay hadi canım inşallah ya bebeğimi ikinci defa kaybetmek istemiyorum. 2 yıldır bu haberi bekliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…