Acil / asilama sonrasi progestan kullananlar

Esya12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
107
86
98
Arkadaslar selam,

29 martta asilama oldum ve akabininde progrstani fitil olarak kullanmaya basladim. Adetim 2 gun gecikti kan testi yaptirdim
Sonuc 1,20 cikti oran negatif sayiliyormus. Adet gecikmesi progestan yuzunden olabilir mi? Aranizda benzer durum yasayan var mi?

Arkadaslar selam,

29 martta asilama oldum ve akabininde progrstani fitil olarak kullanmaya basladim. Adetim 2 gun gecikti kan testi yaptirdim
Sonuc 1,20 cikti oran negatif sayiliyormus. Adet gecikmesi progestan yuzunden olabilir mi? Aranizda benzer durum yasayan var mi?
Evet progestan yapıyor bıraktıktan ortalama 3-5 gün içinde olursunuz

Peki hcg degerinin 1,2 cikmasininda bir onemi yok degil mi? Sanirim 10 uzeri olmasi lazim
Malesef negatif değer. Hastanelerin ölçüm aralığına göre değişiyor ama genelde 5üstü pozitif kabul ediliyor

Kızlar bende 8 gün önce ovitrelle oldum 6 gündür de progestan içiyorum sabah akşam. Sersemlik, baş dönmesş, mide bulantısı ve en acıı olanda göğüslerindeki sızı ve acı. Eğilip kalkarken bile rahatsız ediyor. Sizde de bu etki varmı? 2 gün sonra test yapmayı düşünüyorum evde.

Kızlar bende 8 gün önce ovitrelle oldum 6 gündür de progestan içiyorum sabah akşam. Sersemlik, baş dönmesş, mide bulantısı ve en acıı olanda göğüslerindeki sızı ve acı. Eğilip kalkarken bile rahatsız ediyor. Sizde de bu etki varmı? 2 gün sonra test yapmayı düşünüyorum evde.
12 nisan ovitrelle oldum 14 nisanda aşılamam yapıldı ben progestanı fitil olarak kullanıyorum ama bi önceki hamileliğimde ağızdan almıştım inanılmaz baş dönmesi yapıyor

Test yaptın mı bu arada sonuç ne

İdrar negatif. Kana baktırmadım. Ama bugün tuvalette pıhtı geldi kağıda. Kanama yok. Kasıklarımda hafif sancı var. Sizde de oldumu.
Kasıklarımda iğneyi vurulduğumdan beri ağrı var ama başka hiç bir belirtim yok salı günü test yapıcam bende. Pıhtı geldiyse bi doktora danışın bence

Back
X