Kızlar merhaba 15 günlük burnum şu şekilde selfi yapınca fark edilmiyor fakat biri çekince ve çapraz aynada bakınca burnum yamuk gozukuyor yorumlarinizi bekliyorum.odem mi yamukluk mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani bende anlayamıyorum birim ucuma çok hafif bir baskı yaptığımda düzeliyor hersey ama o kadar minik bir dokunuski.Burun ucu vs yamuk değil ama yüz şeklinden kaynaklı olan bi asimetri var bence burun kendisi yamuk değil gibi ama dediğiniz gibi sağa doğru bir meyilli duruş var ancak 3-5 ay sonra oturur burun o zaman tekrar bu fotoğraflarla karşılaştırın yamuksa daha da yamuklaşacaktır değilse ortaya çıkacaktır ama kesinlikle belli olmuyo siz demeseniz belli olmzdı![]()
Bence gayet güzel görünüyor ama asimetri mevcut. Ödem olabilir 3-5 ay sonra daha iyi oturur. Eğer ödem değilse bile dert etmeyin. Burnunuz gayet güzel.Kızlar merhaba 15 günlük burnum şu şekilde selfi yapınca fark edilmiyor fakat biri çekince ve çapraz aynada bakınca burnum yamuk gozukuyor yorumlarinizi bekliyorum.odem mi yamukluk mu?
Bence tamemen ödem. Ayrıca burnunuz cok guzelKimse yok mu yorum yapacak lütfen![]()
Kim yaptı güzel olmuşKızlar merhaba 15 günlük burnum şu şekilde selfi yapınca fark edilmiyor fakat biri çekince ve çapraz aynada bakınca burnum yamuk gozukuyor yorumlarinizi bekliyorum.odem mi yamukluk mu?
Evet aynen eski burnumda da vardı ama bu kadar belli olmuyordu.simdi gelip gidip bakıyorum.bide o kadar para verdim neden düzelt mediki insan bunuda sorguluyorum.gecmezse eğer revizyon olacağım gibi bu takıntı ile.peki sizde gerileme oldu mu yamuklukta?özelden veya burada kapalı olarak sadece burnunuzu paylaşmanız mümkün mü?ben bu postu sürekli guncelleyecegim benim gibilere daha sonradan yol gösterici olsun diye.Burnunuzda yamukluk yok, şekil olarak bütünüyle bir tarafa doğru hafifce ve uyumlu. Büyük ihtimalle eski burnunuzda da vardı bence. Benimde öyle çünkü. 2 ay oldu. En sorun etmediğim seym yeterki ucu yamulmasin
Kime oldunuz gerçekten ben çok beğendim eski burnunuz yamuksa yeni de öyle oluyor bende bilmiyordum yeni öğrendim yamuk olduğunuEvet aynen eski burnumda da vardı ama bu kadar belli olmuyordu.simdi gelip gidip bakıyorum.bide o kadar para verdim neden düzelt mediki insan bunuda sorguluyorum.gecmezse eğer revizyon olacağım gibi bu takıntı ile.peki sizde gerileme oldu mu yamuklukta?özelden veya burada kapalı olarak sadece burnunuzu paylaşmanız mümkün mü?ben bu postu sürekli guncelleyecegim benim gibilere daha sonradan yol gösterici olsun diye.
Çok teşekkür ederim❣Bence gayet güzel hiç tasalanmayın.
bence burnunuz yamuk felan degil gayet güzel olmus. Kim yapti acaba?Kızlar resmimi guncelliyorum 7 mart ameliyat tarihim 22 marttaki burnumun son durumu.
Bemce çok yakışmış yüzünüze yamukluğu ben anlamadım bile. Benim burnumda eğrlik var kaç doktor ile görüştüysem biraz eğrilik kalır diyor malesef önceden eğriliğiniz varsa ondan olmuş olabilir. Ama dediğim gibi ben anlamadım bile eğriliğiKızlar merhaba 15 günlük burnum şu şekilde selfi yapınca fark edilmiyor fakat biri çekince ve çapraz aynada bakınca burnum yamuk gozukuyor yorumlarinizi bekliyorum.odem mi yamukluk mu?