- 15 Ocak 2022
- 505
- 221
- 53
- 30
- Konu Sahibi serendipity16
-
Ay hamilesin tabikiArkadaşlar yeni test yaptım adetim 3 gün gecikti hamile miyim
Ah etmez miyim 8 aydır bekliyorum ben yarın kan testi vericem inşallah sağlıklı gebeliktir Allah size de en yakın zamanda nasip etsin inşallahAy hamilesin tabikibenimde reglme 3 gun var bnde istiyorum lutfen dua et
5 dkKac dk sonra cektin bunu
Tebrik ederim kan testiyle kesinlesir insallah rabbim sagkiklica kucagina almayi nasip etsin
Amin amin inşallah darısı tüm isteyenlereTebrik ederim kan testiyle kesinlesir insallah rabbim sagkiklica kucagina almayi nasip etsin
Hayatım lütfen yaniii şimdi bu soru muArkadaşlar yeni test yaptım adetim 3 gün gecikti hamile miyim
Yani çok bariz görünüyo aslında ama mutluluktan mı inanamadınız nolduArkadaşlar yeni test yaptım adetim 3 gün gecikti hamile miyim
Ay o kadar heyecanlıyım ki elim ayağım titriyor inanamadım direkt buraya yazmak aklıma geldi yarın kan vericem inşallah hcg’de hızla yükselirHayatım lütfen yaniii şimdi bu soru muhayırlı olsun inşallah bizlerde birgün inanamayıp böyle sorarız çift çizgiye rağmen
Evet çok heyecanlıyım çünkü hep hayal kırıklığı yaşadığım için inanamak istemedim galibaYani çok bariz görünüyo aslında ama mutluluktan mı inanamadınız noldu
yok yok öyle düşünmeyin, sağlıkla gelsinEvet çok heyecanlıyım çünkü hep hayal kırıklığı yaşadığım için inanamak istemedim galiba
İnşallah teşekkür ederimyok yok öyle düşünmeyin, sağlıkla gelsin
İnanirim tabi insan hep negatif görünce inanasi gelmiyorAy o kadar heyecanlıyım ki elim ayağım titriyor inanamadım direkt buraya yazmak aklıma geldi yarın kan vericem inşallah hcg’de hızla yükselirİnşallah hepinize dua edicem bende aylardır bekliyorum
Evet hamileyim hcg 282 çıktı çarşamba günü tekrar vericem değer yükselmiş mi diyeKonu sahibi kan verdiniz miii hamile misiniz
Ayy çok tatlıArkadaşlar yeni test yaptım adetim 3 gün gecikti hamile miyim
Keşke keşke keşkeeeHayatım lütfen yaniii şimdi bu soru muhayırlı olsun inşallah bizlerde birgün inanamayıp böyle sorarız çift çizgiye rağmen
Ne kadar sürede hamile kaldınız canım??Ay o kadar heyecanlıyım ki elim ayağım titriyor inanamadım direkt buraya yazmak aklıma geldi yarın kan vericem inşallah hcg’de hızla yükselirİnşallah hepinize dua edicem bende aylardır bekliyorum ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?