Acil bakar mısınız hamile miyim ?

Keşke keşke keşkeee
Çiçeğim , Keşke değil .. olacak olacak olacak.. birgün olacak çünkü ama tüp bebekle ama kendiliğinden ama aşılamasıyla şusuyla busuyla bak nasipte yoksa tüp bebek bile tutmuyor biliyormusun.. herşey nasip.. Rabbim ol der olur hayatımda okadar çok şey değişti ki eskisi gibi tutturmuyorum mesela çocuk diye 3 senedir kendimi yedim bitirdim bi baktım düzenim yok eşimle daha birbirimize doymamışız sonra bazı planlarımız vardı bi anda hayata geçirdik ve birden dedim demeki herşeyin zamanı var yanı yapmak istediğimiz çoğu şeyi bi anda hayata geçirdik

Ne güzel moral vermişsin kuzum vardır bi hayır doğru diyorsun. Olacak inşallah vakti zamanı geldiğinde sağlıkla mutlulukla inşallah

Ne güzel moral vermişsin kuzum vardır bi hayır doğru diyorsun. Olacak inşallah vakti zamanı geldiğinde sağlıkla mutlulukla inşallah
Wallahi öyle çok takıyoruz kafaya asla kolay değil çok zor ama sağlığa zarar mental olarak çöküş oluyor .. 3 sene boyunca bir insan test yaparmı ben her ay yaptım ..biliyormusun oluruna bırakmak lazım.. Allah gönlüne göre versin inşallah birgün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…