Acil bakar mısınız kızlar

Ben de yapmiyorum zaten risk grubundayim yaparsamda yavas yavas dinlene dinlene yapiyorum dikkat edin lütfen .. Gecmis olsun.
Sakın yapma gerekirse bi yardımcı ayarlasın eşin.. benim durumuma düşmeni hiç istemem.. sağlıcakla kucağınıza alırsınız siz de inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah hastaneden bebeğinle geri dönersin lütfen hastaneden gelince bizi bilgilendir dualarım seninle canım

Canim insaallah bisey olmamistir Allah korusun senide cocugunu da

canım çok geçmiş olsun inşallah hastaneden bebeğinle geri dönersin lütfen hastaneden gelince bizi bilgilendir dualarım seninle canım
Aminn kızlar hepiniz çok sağolun.. kendimi 2. Evladımın geleceğine bu kadar inandırmışken şimdi kaybetme düşüncesi öyle zormuş ki.. Bencillik de yapmak istemiyorum dünya tatlısı bi oğlum var zaten.. hayırlısı diyebiliyorum ancak..

4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Hemen doktorunu ara ve git canim bende yasadim allah korusun dusuk tehlikesi bu

4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Yerleşme kanamasıdır muhtemeler çok endişelenme devam eder yada ağrın olursa dr git mutlaka bendede olmuştu

Benimde başıma gelmişti ve hemen doktoruma gitmiştim doktor iğne vermişti ve sürekli istirahat .Hayırlı haberler alırız inşallah bundan sonra ağır kaldırmayın temizlikçi tutun.Geçmiş olsun

sımdı stres yapma
bende hamılelıgım boyunca hıc durmadım asırı kosusturdum bıkere bendede kanama oldu doktor ayaklarını uzat altına yastık koyarak
yanı gogsunden yuksekde kalacak sekılde dedı
devam ederse gel dedı

oyle yaptım gectı... eger saglıklıysa bebek bırsey olmaz tabı ama yınede cok dıkkat et sen yapma yardımcı bı kadın tut gelsın yerlerı supursun sılsın toz alsın ...

Kızlar acile gittik hormonlarıma yeniden bakmak için kan aldılar 1 saate çıkar dedi doktor.. bekliyoruz bakalım.. tabi doktordan da azarı yedim neden temizliğe giriştin diye.. çookkkk pişmanım çok

Back
X