Acil bakar mısınız kızlar

4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??

10.haftamda işgüzarlığım yüzünden kanamam oldu. Düşük tehlikem yüzünden 10 gün yatıp ilaç kullandım. Yat ve kalkma doktora git.
Bırak ev pis olsun sana emanet canı temizlikten önce düşün.
Eşinden iste yapma. Her şeyi yapınca kıymetli olmazsın.

10.haftamda işgüzarlığım yüzünden kanamam oldu. Düşük tehlikem yüzünden 10 gün yatıp ilaç kullandım. Yat ve kalkma doktora git.
Bırak ev pis olsun sana emanet canı temizlikten önce düşün.
Eşinden iste yapma. Her şeyi yapınca kıymetli olmazsın.
Kesinlikle haklısın.. yaşımın da farkında değilim.. yaş dolayısıyla bile dikkatli olmam gerekiyodu ama geç dank etti kafama.. inşallah iyi haberler alıcam..

Cok küçük tutumaya calisan bir bebek insallah birsey olmamistir. Cok gecmis olsun

Bisey olmamistir tatlım inş diyelim yinede bendede olmustu düşük tehlikesi var dedi doktor progestan kullandim biseyde olmadı çok şükür eğer düşük yapmış olsan daha çok kanaman olurdu ama bu sana bi uyari olsun dikkat et elindeki şansı iyi degerlendir kiymetini bil

Sonuç nedir hala doktor görmedi mi sizi?

İnşallah bir şey yoktur, üzülmeyin.
Kendinizi de suçlamayın lütfen.
Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin seninledir.

insallah bir sey yokturr.. haber verin

Bisey olmamistir tatlım inş diyelim yinede bendede olmustu düşük tehlikesi var dedi doktor progestan kullandim biseyde olmadı çok şükür eğer düşük yapmış olsan daha çok kanaman olurdu ama bu sana bi uyari olsun dikkat et elindeki şansı iyi degerlendir kiymetini bil
Sonuç hala çıkmamış kızlar hormon olduğu için gecikmesi normal dedi.. hala bekliyoruz.. sancım hala var sol bacağıma vurdu iyice.. beklemekten kurudum

Back
X