- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Bittercoffee
Amin arkadaşım aminAllah korktuguna ugratmasin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin arkadaşım aminAllah korktuguna ugratmasin canim
4.haftam yeni bitmek üzere gebelikte.. bugün temizlik yaptım.. zaten fazla ayakta kalınca kasığımda sancı oluyodu.. ara da vermedim ve az önce koyu kırmızı adet kanı gibi kan geldi.. eşim yolda.. bugün pazar napıcam ben çok panikledim.. hiç böyle bi şey yaşayan var mı aranızda??
Öyle diyosunuz da küçük çocuk var ev berbat oldu.. kim yapıcak.. zaten bundan sonra seve seve yardımcı getircek eve ya da kendi temizliycek çaresi yokyoktur insallah bisey buda size ders olsun.
Kesinlikle haklısın.. yaşımın da farkında değilim.. yaş dolayısıyla bile dikkatli olmam gerekiyodu ama geç dank etti kafama.. inşallah iyi haberler alıcam..10.haftamda işgüzarlığım yüzünden kanamam oldu. Düşük tehlikem yüzünden 10 gün yatıp ilaç kullandım. Yat ve kalkma doktora git.
Bırak ev pis olsun sana emanet canı temizlikten önce düşün.
Eşinden iste yapma. Her şeyi yapınca kıymetli olmazsın.
Birazdan alıcaz sonucu ve düşük lafını duymaktan çok korkuyorum.. Allahım yardımcım olsun.. ama içimdeki his bitti.. gebeliğim bitmiş gibi hissediyorum..Canim bizi habersiz bırakma.
Sonuç nedir hala doktor görmedi mi sizi?Birazdan alıcaz sonucu ve düşük lafını duymaktan çok korkuyorum.. Allahım yardımcım olsun.. ama içimdeki his bitti.. gebeliğim bitmiş gibi hissediyorum..![]()
Sonuç nedir hala doktor görmedi mi sizi?
İnşallah bir şey yoktur, üzülmeyin.
Kendinizi de suçlamayın lütfen.
Çok geçmiş olsun, inşallah bebeğin seninledir.
insallah bir sey yokturr.. haber verin
Sonuç hala çıkmamış kızlar hormon olduğu için gecikmesi normal dedi.. hala bekliyoruz.. sancım hala var sol bacağıma vurdu iyice.. beklemekten kurudumBisey olmamistir tatlım inş diyelim yinede bendede olmustu düşük tehlikesi var dedi doktor progestan kullandim biseyde olmadı çok şükür eğer düşük yapmış olsan daha çok kanaman olurdu ama bu sana bi uyari olsun dikkat et elindeki şansı iyi degerlendir kiymetini bil
İnşallah güzel haberler alırsınız.Sonuç hala çıkmamış kızlar hormon olduğu için gecikmesi normal dedi.. hala bekliyoruz.. sancım hala var sol bacağıma vurdu iyice.. beklemekten kurudum