ACİL BAKAR MISINIZ KIZLARIM ÖLECEĞİM MERAKTAN

Yakınında sağlık ocağı varsa sabah erkenden git yaptır sonuç öğlenden sonra çıkar

Yani halsizim çok. sürekli acıkıyorum bişeyler yemek istyorum. Kasıklarımda sancı gibi bişiler var ama reglime de 3-4 gün kaldı. Başım inanılmaz ağrıyor.
Bende de benzer belirtiler var hatta bir bat gunumden bir hafta once leklenmem oldu iki gun sildikce gelen pede fln gelmedi zaten suan birsey yok halsizlik goguslerdi damarlarin belirginlesmesi hassasiyet vs hepsi var 6 gun kala test negatif suan 4 gun var 24 unde olmam lazim günümü bekliyorum

Yani lekenlenme falan olmadı bende. Halsizim baş ağrım göğüs ağrım var ama işte reglimde yaklaşıyor. Nereye koysam olmuyor

Yani lekenlenme falan olmadı bende. Halsizim baş ağrım göğüs ağrım var ama işte reglimde yaklaşıyor. Nereye koysam olmuyor
Al benden de o kadar sinirlerim bozuldu olucaksam olayim diyorum hic agrim vs de yok belki sicaktandir yüzümde sivilcelendi baya hayirlisi sonucunu da bizimle paylaşır misin bat gununde

Alttan ilk ikisi dün gece. 3. Bozukmuş geçersiz sayılıyormuş. 4. Ve 5. Sabah yaptığım Negatifti şimdi biri pozitif biri negatif. Sizce gebelik var mı ? Ay çıldıracam
Tavsiyem bu artimed ile yapma yalancı pozitif ile meşhur olan bir test bu başka dene awox, peridictor erarly, laboquick gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…