- 30 Ocak 2016
- 456
- 76
- 98
- 30
- Konu Sahibi adilebaytarovic
-
Bir daha yapsam mı erken gebelik testiİstersen benim artimedleri atabilirim yani
Awox marka en guvenilir ondan pozitiflik alirsan kesindir ama daha var adetime demistin ben yaptim 6 gun kala negatifti suan 4 gun var bat günümü bekliyorum yaparsan at bakalimBir daha yapsam mı erken gebelik testi
Eğer varsa yine çıkar. Acilde de rahatsızım ilaç kullanıcam gebelik şüphem var dersen yaparlar. Ya da kanamam, lekelenmem oldu idrar testlerim pozitif dersen de bakarlarBir daha yapsam mı erken gebelik testi
3-4 gün var işte reglime. Yaptım ve negatif kızlarım ben elendimAwox marka en guvenilir ondan pozitiflik alirsan kesindir ama daha var adetime demistin ben yaptim 6 gun kala negatifti suan 4 gun var bat günümü bekliyorum yaparsan at bakalim
Hangi markayla yaptin acaba benimde 4 gun var regline 24 unde korkuyorum ovulasyon yaptim silik cikti hsjshs olmayabilir jsjsjs3-4 gün var işte reglime. Yaptım ve negatif
Yakınında sağlık ocağı varsa sabah erkenden git yaptır sonuç öğlenden sonra çıkar3-4 gün var. Dün gece öylesine erken gebelik testi yapayım dedim. Baktım silik çizgi. Başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım o da silik çıktı. Sabah erkenden gidip nöbetçi eczaneden hem normal hem erken gebelik testi aldım. 3. Sıradaki sabah ilk yaptığım bozuk çıktı. Sonra son 2 testimi yaptım biri negatif biri silik
Çiçeğim artımed ile yaptımHangi markayla yaptin acaba benimde 4 gun var regline 24 unde korkuyorum ovulasyon yaptim silik cikti hsjshs olmayabilir jsjsjs
Sabah bi gideceğim bakalım netleştireceğimYakınında sağlık ocağı varsa sabah erkenden git yaptır sonuç öğlenden sonra çıkar
Anladım artimed güvenilir değil isterseniz baska bi markayla adet gününuzde tekrarlayabilirsinizÇiçeğim artımed ile yaptım
Yarın kan veririm zaten en net sonucu paylaşırım sizinleAnladım artimed güvenilir değil isterseniz baska bi markayla adet gününuzde tekrarlayabilirsiniz
Belirtiniz var mi acabaYarın kan veririm zaten en net sonucu paylaşırım sizinle
Yani halsizim çok. sürekli acıkıyorum bişeyler yemek istyorum. Kasıklarımda sancı gibi bişiler var ama reglime de 3-4 gün kaldı. Başım inanılmaz ağrıyor.Belirtiniz var mi acaba
Bende de benzer belirtiler var hatta bir bat gunumden bir hafta once leklenmem oldu iki gun sildikce gelen pede fln gelmedi zaten suan birsey yok halsizlik goguslerdi damarlarin belirginlesmesi hassasiyet vs hepsi var 6 gun kala test negatif suan 4 gun var 24 unde olmam lazim günümü bekliyorumYani halsizim çok. sürekli acıkıyorum bişeyler yemek istyorum. Kasıklarımda sancı gibi bişiler var ama reglime de 3-4 gün kaldı. Başım inanılmaz ağrıyor.
Yani lekenlenme falan olmadı bende. Halsizim baş ağrım göğüs ağrım var ama işte reglimde yaklaşıyor. Nereye koysam olmuyorBende de benzer belirtiler var hatta bir bat gunumden bir hafta once leklenmem oldu iki gun sildikce gelen pede fln gelmedi zaten suan birsey yok halsizlik goguslerdi damarlarin belirginlesmesi hassasiyet vs hepsi var 6 gun kala test negatif suan 4 gun var 24 unde olmam lazim günümü bekliyorum
Al benden de o kadar sinirlerim bozuldu olucaksam olayim diyorum hic agrim vs de yok belki sicaktandir yüzümde sivilcelendi baya hayirlisi sonucunu da bizimle paylaşır misin bat gunundeYani lekenlenme falan olmadı bende. Halsizim baş ağrım göğüs ağrım var ama işte reglimde yaklaşıyor. Nereye koysam olmuyor
Al benden de o kadar sinirlerim bozuldu olucaksam olayim diyorum hic agrim vs de yok belki sicaktandir yüzümde sivilcelendi baya hayirlisi sonucunu da bizimle paylaşır misin bat gununde
Tamam bildirimin dusuyor zaten ekrana olursa eger yazdigimi yorumlasan yeter ben bakarim canim hayirli haberlerin olsun insallahTabii ki yarın sabah sağlık ocağına gideceğim kan vereceğim. Sonuç çıkar çıkmaz yazacağım kontrol et beni olur mu
Tavsiyem bu artimed ile yapma yalancı pozitif ile meşhur olan bir test bu başka dene awox, peridictor erarly, laboquick gibiAlttan ilk ikisi dün gece. 3. Bozukmuş geçersiz sayılıyormuş. 4. Ve 5. Sabah yaptığım Negatifti şimdi biri pozitif biri negatif. Sizce gebelik var mı ? Ay çıldıracam
Çiçeğim ben dayanamadım verdim kan testi negatif çıktı haber vermek istedimTamam bildirimin dusuyor zaten ekrana olursa eger yazdigimi yorumlasan yeter ben bakarim canim hayirli haberlerin olsun insallah
Adet gununu bekle olmazsan testi tekrarlarsin hayirli haberlerin olsun inşallahÇiçeğim ben dayanamadım verdim kan testi negatif çıktı haber vermek istedimumarım senin için harika şeyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?