- 30 Ocak 2016
- 456
- 76
- 98
- 30
- Konu Sahibi adilebaytarovic
-
Reglin gecikti mi ya da kaç gün erkenAlttan ilk ikisi dün gece. 3. Bozukmuş geçersiz sayılıyormuş. 4. Ve 5. Sabah yaptığım Negatifti şimdi biri pozitif biri negatif. Sizce gebelik var mı ? Ay çıldıracam
3-4 gün var. Dün gece öylesine erken gebelik testi yapayım dedim. Baktım silik çizgi. Başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım o da silik çıktı. Sabah erkenden gidip nöbetçi eczaneden hem normal hem erken gebelik testi aldım. 3. Sıradaki sabah ilk yaptığım bozuk çıktı. Sonra son 2 testimi yaptım biri negatif biri silikReglin gecikti mi ya da kaç gün erken
Varsa ve idrara yansımışsa (yani testler dogruysa) kanda muhakkak çıkar. En temizi acile gidin kan verin3-4 gün var. Dün gece öylesine erken gebelik testi yapayım dedim. Baktım silik çizgi. Başka erken gebelik testim kalmadığı için kaset test yaptım o da silik çıktı. Sabah erkenden gidip nöbetçi eczaneden hem normal hem erken gebelik testi aldım. 3. Sıradaki sabah ilk yaptığım bozuk çıktı. Sonra son 2 testimi yaptım biri negatif biri silik
Burada acilde beta testi yapmıyorlar ki. O da ayrı bi kaos benim için. Yarını bekleyemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce var mı bişeyVarsa ve idrara yansımışsa (yani testler dogruysa) kanda muhakkak çıkar. En temizi acile gidin kan verin
Testlerin markasi ne canimBurada acilde beta testi yapmıyorlar ki. O da ayrı bi kaos benim için. Yarını bekleyemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce var mı bişey
Ikıncı cızgı İlk dakıkalar da mı çıktı sonra dan mıAlttan ilk ikisi dün gece. 3. Bozukmuş geçersiz sayılıyormuş. 4. Ve 5. Sabah yaptığım Negatifti şimdi biri pozitif biri negatif. Sizce gebelik var mı ? Ay çıldıracam
Burada acilde beta testi yapmıyorlar ki. O da ayrı bi kaos benim için. Yarını bekleyemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce var mı bişeybıraz b
Heyecanınızı anlıyorum ama birsey diyemiyorum çünkü o süreçlerde yalancı pozitif alıp yıkıldığım da çok oldu ve kanda görmedikçe sevinmedim artık nolur nolmaz diye. Ümitsiz olmayın ama kanda pozitif görmeden de kaptırmayın bence nolur nolmazBurada acilde beta testi yapmıyorlar ki. O da ayrı bi kaos benim için. Yarını bekleyemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce var mı bişey
Testlerin markasi ne canim
Ahhh keşkeeVar hayırlı olsun
Yaptırabilirsem mutlaka bilgilendireceğim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederimYni usttekilerde de cizgi ben goremedim ama kesin sonuc icin kan vermeni tavsiye ederim acilden verebilirsin hemen cikar zaten adetim gecti test pozitif de diger turlu bakmiyorlar insallah vardir bizi de bilgilendir
Ayyy allahım inşallahBence de var ben de regl ime 3-4 gün kala öğrenmiştim
Sizin de böyle şaibeli testleriniz olmuş muydu ? Yani bi silik bi negatifAyyy allahım inşallah
İstersen benim artimedleri atabilirim yaniSizin de böyle şaibeli testleriniz olmuş muydu ? Yani bi silik bi negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?