ACİL BAKAR MISINIZ KIZLARIM ÖLECEĞİM MERAKTAN

Tamam bildirimin dusuyor zaten ekrana olursa eger yazdigimi yorumlasan yeter ben bakarim canim hayirli haberlerin olsun insallah
Çiçeğim ben dayanamadım verdim kan testi negatif çıktı haber vermek istedim umarım senin için harika şeyler olur
Adet gununu bekle olmazsan testi tekrarlarsin hayirli haberlerin olsun inşallah
ama kan verdim sonuç değişir mi ki acaba.

Ben burada bir kaç kişi de görmüştüm adet günü bile verdiginde sonuç negatifken sonradan pozitife dönebiliyor eğer adet olmazsanız bence testi tekrarlayın derim
Ahh keşkee sağlık ocağına gidiyorum şimdi işte bakalım ne diyecek. Yani test bozuksa hepsi mi bozuk. Gebelik yoksa neden çizgi çıkıyor. Offf çıldırıcam

Ahh keşkee sağlık ocağına gidiyorum şimdi işte bakalım ne diyecek. Yani test bozuksa hepsi mi bozuk. Gebelik yoksa neden çizgi çıkıyor. Offf çıldırıcam
maalesef artimed benim aldıklarımda hep yalanci pozitif gosterdi baska markalar daha guvenilir ve o testlerin hepsini ayni zamanda yapmışsın araya gun koyarak yapman daha sağlıklı olur ve regline henüz var bende senin gibiyim gecen ay yine artimed yaptim pozitif gordum 2 gun sonra regl oldum canım bugun yine test yaptım negatif çıktı reglime 6 gün var sabirsiziz ama beklemek daha doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…