Acil Bakar mısınız? Test Sonucuma, Şoktayım !

nuriye76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
23
13
36
Merhaba sürekli kadinlarkulubunu takip ediyorum. Üye olmak bugüne kısmetmiş. 3 aydır bebeğimiz olsun diye uğraşıyoruz. Bugün ateşimi ölçtüm 36.9 geldi. adetime 1 gün var. Gebelik testi yapayım dedim. Daha evvel böyle net bir çizgi görmedim. Bazen böyle olup da yanılanlar varmış. Bir bakar mısınız rica etsem ? Ümitlenmek istemiyorum boş yere
N528jY

geçen ay çok silik çıktı belli belirsiz. Hayatımda ilk defa adetim de gecikince çok ümitlenmiştim ama sonra resmen yıkıldım. Şimdi tekrardan aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Ama net mi o çizgi tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Cevap veren arkadaşlar çok teşekkür ederim

hayirlisi insallah rabbim isteyen herkesi sevindirsin pazartesi test yaptiracam sonuc ne olur bilmiyom bakalim .

Hayirli olsun canim rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin sana ins :KK66:

Bunu da şimdi yaptım. İlk yaptığım bebe time idi. Bunun markası nova. Canım kocacım gitmiş nöbetçi eczane bulmuş değişik bir marka alayım demiş. İnşallah allah her isteyene nasip eder. Şimdi daha da ümitliyim. Yarın kan testi yaptıracağım.

Bunu da şimdi yaptım. İlk yaptığım bebe time idi. Bunun markası nova. Canım kocacım gitmiş nöbetçi eczane bulmuş değişik bir marka alayım demiş. İnşallah allah her isteyene nasip eder. Şimdi daha da ümitliyim. Yarın kan testi yaptıracağım.
bende iki ayrı markadan yaptım benımde bu sekılde cıkmıstı:anneadayı: sağlıklı bir bebeğin olsun inş.:KK49:

Kan testine gerek yok, git doktora muayene için.
Zaten ikinci çizginin en keskin hali o. İkinci testte aynı çıktıysa kesin hamilesinnn.
Haydi hayırlısı olsun. !:anneadayı:

Arkadaşlar bir şey soracağım hamileysem bile sanki adet olacakmisim gibi karnım belim kasiklarim ağrıyor ve adet olacakmisim gibi sancim var ara ara bi de cok ilginçtir ilk kez sanki böyle dogum yaklasir da derler ya bebek aşağıya doğru baskı yapıyor aynısı şu an bende var her an bir şey akacakmis gibi geliyor normal mi bilgisi olan arkadaşlar acil cevap yazar misiniz. Teşekkürler

Arkadaşlar bir şey soracağım hamileysem bile sanki adet olacakmisim gibi karnım belim kasiklarim ağrıyor ve adet olacakmisim gibi sancim var ara ara bi de cok ilginçtir ilk kez sanki böyle dogum yaklasir da derler ya bebek aşağıya doğru baskı yapıyor aynısı şu an bende var her an bir şey akacakmis gibi geliyor normal mi bilgisi olan arkadaşlar acil cevap yazar misiniz. Teşekkürler

Normal.

Tatlım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olabilir, o agrilar ilk haftalarda bendede olmustu.hala uzun sure temizlik yaparsam yine agrir.normal yani kanaman olmadigi surece telaslanma

X