Kırmızı lahana turşusu derken ince ince kıyılmış salata formunda olandan bahsediyorsan ben de çok severim ve iki farklı şekilde yaparım;
- Limonla
- Sirkeyle
Çok da pratiktir aslında lahanayı ince ince doğradıktan sonra limona ya da sirkeye yatır rengi tamamamen mora dönene kadar beklet, işte bu kadarrr :)
Canım pek bi fikrim yok ama nette birsürü tarif var. Benim çok güvendiğim ve tariflerini begendiğim bir abla yazmış sitesinde nasıl yapılacagını.Bir bak istersen
MOR LAHANA TURŞUSU « Cahide & Jibek
Kırmızı lahana turşusu derken ince ince kıyılmış salata formunda olandan bahsediyorsan ben de çok severim ve iki farklı şekilde yaparım;
- Limonla
- Sirkeyle
Çok da pratiktir aslında lahanayı ince ince doğradıktan sonra limona ya da sirkeye yatır rengi tamamamen mora dönene kadar beklet, işte bu kadarrr :)
(( valla hiç bi fkrim yok cnm
Mrb kızlar.. geçenlerde dışardan yemek istettim yanında kırmızı lahana turşusu da geldi, ben bayılıyorum zaten...sonra kendime neden yapmıyorum dedim :) sizin fikirlerinizi almak istedimm..Şimdii kim bana en lezzetli kırmızı lahana turşusunun tarifini vericek acaba? :):)
(Birazdan yapıcağım için acil dedim )
hamile misin canım hayırdır? :)))))))
:) evli bile değilim(yaşım18)DD dün ablamda aynı şeyi söylüyodu D bide gece 12 1 D bide üstüne limon sıkıp tuz ekliorum..Mmm cnm çkti Mmmhhhh D
ne uğraşıyorsun o zaman:))) git hazırını al:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?