18 aylik oğlum alnini hızlı bi şekilde petege vurdu çöktü vurmayla ama şimdi düzeldi morardi biraz bişey olur mu korktum bi an
Aynen öyle oldu coktugunu görünce korktum ama düzeldi sonra morardi simdiCöktü derken. Bizim ufaklık ta düşünce hep çöker. Eti bir garip. İçe girer. Sonra siser morarır. Ama acile gitmekte fayda var tabi.
Gecenun yine vurdu petege ama bişey olmadı sukur şu an normal gozukuyo ama inşallah bişey olmaz gözlemleyım birazŞimdi ne desek boş. Gözlemleyin dışkırır tatzda kusma uyku eğilimi falan olursa hemen götürün acile. Ama ben olsam ne olur ne olmaz diye götürürdüm yinede.
Alnını çarptı sağolun hızlı çarptı ama su an normal gozukuyoHemen acile gidin. .
Allah korusun hızlı çarptıysa beyin kanaması falan ..
Geçmiş olsun. .
Yani travma riskli biraz. İşinin ehli doktor hemen tomografi istemez. Ama genelde zan altında kalmamak için isteniyor. Birde cocuklarda düşük doz olması gerekiyor muş. Ama dün haberlerde okudum bir ilde doktor kendi çocuğuna tomografi yada mr dı hatırlamıyorum cektiriyor ve radyasyon oranının çocuklar daki sınırdan yüksek olduğunu tespit ediyor. Çocukların kafa tası2 yaşa kadar esnek oluyor. Rabbimin hikmeti. Ama yinede bir acile götürün. Ben olsam gotururdum. Hep goturdum de.Aynen öyle oldu coktugunu görünce korktum ama düzeldi sonra morardi simdi
Alın çarpmaları daha az riskli kafasının arkasını vurursa daha riskli oluyor. Ben biraz pipirikliyim ama çarpma şiddetinede bağlı. Geçmiş olsun içinize ainmezse götürürsünğz yinede.Gecenun yine vurdu petege ama bişey olmadı sukur şu an normal gozukuyo ama inşallah bişey olmaz gözlemleyım biraz
Valla bende tedirginim biraz ama ne bileyim eşimde işte şimdi kızacak diye de bişey demek istemiyorum sadece çöktu hemen alni biraz sonra morardi normale döndüYani travma riskli biraz. İşinin ehli doktor hemen tomografi istemez. Ama genelde zan altında kalmamak için isteniyor. Birde cocuklarda düşük doz olması gerekiyor muş. Ama dün haberlerde okudum bir ilde doktor kendi çocuğuna tomografi yada mr dı hatırlamıyorum cektiriyor ve radyasyon oranının çocuklar daki sınırdan yüksek olduğunu tespit ediyor. Çocukların kafa tası2 yaşa kadar esnek oluyor. Rabbimin hikmeti. Ama yinede bir acile götürün. Ben olsam gotururdum. Hep goturdum de.
Evet onlarda gözlem altında tutarlar diye düşünüyorum bendeUyutmayın bi süre. Kusma olursa dr a gidin. Benim kızımın dr u böyle demişti geçen kafasını çarptığında. İçiniz rahat edecekse bi hastanenin numarasından nöbetçi dr ile konuşun
Bende pimpirikli yim ama bilmiyorum ki beklemem diyorum biraz inşallah kusmasin daAlın çarpmaları daha az riskli kafasının arkasını vurursa daha riskli oluyor. Ben biraz pipirikliyim ama çarpma şiddetinede bağlı. Geçmiş olsun içinize ainmezse götürürsünğz yinede.
İnşallah canım. Durmuyorlarki benimkide kitaplığa tırmanıyor tam şu an. Buz koyup voltaren sürersen morluğu şişliğide geçir.Bende pimpirikli yim ama bilmiyorum ki beklemem diyorum biraz inşallah kusmasin da
İzin vermiyo koymaya ekmek çiğnedim koydum şişmesim diye alıyo hemen kiziyoİnşallah canım. Durmuyorlarki benimkide kitaplığa tırmanıyor tam şu an. Buz koyup voltaren sürersen morluğu şişliğide geçir.
İnşallah olmaz yaKiyamam kuzum ya
Bence goturun acile bir baksinlar bir sey olmaz demeyin oluyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?