Merhaba bugün sabah kaset test yaptım ve çift çizgiydi kan verdim beta HCG 113.5 çıktı son adet tarihimin ilk günü 28 temmuz bitiş bir ağustos sizce hacg değeri iyi mi çok mu düşük bilgisi olan var mı
Merhaba bugün sabah kaset test yaptım ve çift çizgiydi kan verdim beta HCG 113.5 çıktı son adet tarihimin ilk günü 28 temmuz bitiş bir ağustos sizce hacg değeri iyi mi çok mu düşük bilgisi olan var mı
Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin.
Çok yeni sanırım geç döllenme olmuş. Sağlık ocağında süreci takip edebilirsin, kesin olarak 1500ü geçince de gidip keseyi görebilirsin
Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin.
Çok yeni sanırım geç döllenme olmuş. Sağlık ocağında süreci takip edebilirsin, kesin olarak 1500ü geçince de gidip keseyi görebilirsin
Merhaba ben 113 den sonra iki gün geçti tekrardan kan verdim 256 çıktı güzel bir şekilde ilerliyor salı günü de mümkün olursa keseyi görmeye gideceğim düşük olması veya sayısı hiç önemli değilmiş artması önemliymiş iki gün sonra tekrar kan vererek bakınAllah kucağımıza almayı nasip etsin