Evet söylerler. Siz e nabız da da yenileyin sayfayı belki görünürKızlar ben gece 10 da iki saat önce yani özelde kan verdim kan alan kız 1 bucuk saate çıkar dedi hala çıkmadııı sabah arasam söylerlermi
Çağrı merkezini arayıp barkod numaranızı sorun söylüyorlarSürekli bakıyorum hala e nabıza düşmedş kendi tahlil sonuçlarına barkodla bakılıyormuş ama bana barkod vermediler direk kan aldılar e nabıza düşer dedi kız. Sabah arıcam mecbur ya çok heycanlandım
Ben doktora gitmedim zaten direk acilden laboratuvara verdim. E nabızdan bakın dedi kız olmazs asabah arayacağım hastaneyiBnde orda özelde yaptım bı hafta önce sonucumu gidip ordan aldım ama e nabiza düşmedi hala doktor gördükten sonra düşüyor
Ben direk acilden girip verdim ordaki kan alan kızda e nabızdan bakın yada sabah arayın demişti ondan meraklandımÇağrı merkezini arayıp barkod numaranızı sorun söylüyorlar
E öyle yapın o zaman ne diyim :)Ben direk acilden girip verdim ordaki kan alan kızda e nabızdan bakın yada sabah arayın demişti ondan meraklandım
Bnde yeni verdim kağıdı alıp eve geldim doktor görmedi die hala e nabiza düşmedi bilgin olsun yinede ararsın sabah söylerler zaten insallahBen doktora gitmedim zaten direk acilden laboratuvara verdim. E nabızdan bakın dedi kız olmazs asabah arayacağım hastaneyi
öğrendinmi senBnde yeni verdim kağıdı alıp eve geldim doktor görmedi die hala e nabiza düşmedi bilgin olsun yinede ararsın sabah söylerler zaten insallah
Kız çıkar diyince ondan şüphelendm acaba bilrymi oldu karıştırdılarmı diye pidkolojikmenE öyle yapın o zaman ne diyim :)
Bn testi adetimden bı hafta önce verdim 23 .23 çıktı. Bu perşembe sağlık ocağında doktorum düşük tekrar test yaptı ama onun sonucunu daha alamadım ve bundan önce iki ker bir sene arayla sagliksizn gebelik geçirdim şuan ne olur bilmiyorum.Aa
öğrendinmi sen
İlk testen 5 gün sonra gittim. Sağlık ocağına sonuç çıkarsa baya yüksek olması lazım. inşallah da olurBn testi adetimden bı hafta önce verdim 23 .23 çıktı. Bu perşembe sağlık ocağında doktorum düşük tekrar test yaptı ama onun sonucunu daha alamadım ve bundan önce iki ker bir sene arayla sagliksizn gebelik geçirdim şuan ne olur bilmiyorum.
Yavrum diyorum ki sana kurdeşen dökme özel hastaneler e nabızda geç düşürüyor. Sonucun çıkmıştır. Gittiğin hastanenin web sitesine gir tahlillerim kısmına bak ek bir kod isterlerse de çağrı merkezini ara öğrenKız çıkar diyince ondan şüphelendm acaba bilrymi oldu karıştırdılarmı diye pidkolojikmen
Sen sabah erken gebelik testini de reddediyordun niye bu kadar inatlaşıyorsun her şeyleYavrum diyorum ki sana kurdeşen dökme özel hastaneler e nabızda geç düşürüyor. Sonucun çıkmıştır. Gittiğin hastanenin web sitesine gir tahlillerim kısmına bak ek bir kod isterlerse de çağrı merkezini ara öğren
İnatlaşma değil , ben anlatmak istediğimi tam olarak anlatamayan birisiyim , bu konuda biraz rahatsızlığım var benim , o yüzden tam olarak anlatamıyorum , benim bulunduğum bölgede bir tane özel hastane var onunda özel bi sayfası falan yok , e nabıza düşüyor herşeyi , geç girdikleri için merak ettim , bu kadar uzun sürüyormu diye sormak için konuyu açtım. Ben insani yaklaşmaya çalışıyorum sana ama sen de inatla bana konuyu o tarafa çekmeye çalışıyorsun ben kendimde bi kusur görmüyorum açıkcası , herşeyi bu kadar ciddiye yada kasma derecesine getirme ben inat değilim aksine bildiğimi bilmek istediğimi açıklama çalışıyorum sende yardımcı olmak için yorum atıyorsun muhtemelen , bırak öyle kalsın birbirimize ters gitmenin ne faydası varki :)Sen sabah erken gebelik testini de reddediyordun niye bu kadar inatlaşıyorsun her şeyle
Sonic canımİnatlaşma değil , ben anlatmak istediğimi tam olarak anlatamayan birisiyim , bu konuda biraz rahatsızlığım var benim , o yüzden tam olarak anlatamıyorum , benim bulunduğum bölgede bir tane özel hastane var onunda özel bi sayfası falan yok , e nabıza düşüyor herşeyi , geç girdikleri için merak ettim , bu kadar uzun sürüyormu diye sormak için konuyu açtım. Ben insani yaklaşmaya çalışıyorum sana ama sen de inatla bana konuyu o tarafa çekmeye çalışıyorsun ben kendimde bi kusur görmüyorum açıkcası , herşeyi bu kadar ciddiye yada kasma derecesine getirme ben inat değilim aksine bildiğimi bilmek istediğimi açıklama çalışıyorum sende yardımcı olmak için yorum atıyorsun muhtemelen , bırak öyle kalsın birbirimize ters gitmenin ne faydası varki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?