Acil bakarmısınız beta hcg

canım o zaman yorumlara kapat yazdıklarını insanlar sana yardımcı olmak istiyor açıklıyor e nabıza hemen düşmez diyor sen bildiğini okuyorsun hala, sonra ters gitmeyelim diyorsun :)

Maalesef kızlar ilk defa böyle çıktı bide üzüldüm ama hala regl yok göğüs acısı ve bek aprısı yaşıyorum

Eklentiler

• IMG_4540.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 71
canım o zaman yorumlara kapat yazdıklarını insanlar sana yardımcı olmak istiyor açıklıyor e nabıza hemen düşmez diyor sen bildiğini okuyorsun hala, sonra ters gitmeyelim diyorsun :)
E nabıza hemen düşeceğini bildiğim için o şekilde cevap verdim ve üslubumda gayet iyidi kötü birşey yzmadım lütfen açtığım konuma mesaj atmazmısınız sizin gibiler yüzünden hiç kimse burda açık açık konuşamıyor maalesef insanlara karışmama özelleği size ne zaman size ne zaman yüklenecek çok merak ediyorum

Kızlar iki gün önce kan negatif çıkmıştı hala regl olmadım test yaptım predictor early biraz önce ve ilk dakika dolmadan çizgi belirdi bu marka güvenilir mi ne yapmam lazım ?

Eklentiler

• IMG_4595.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_4559.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4616.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4615.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar iki gün önce kan negatif çıkmıştı hala regl olmadım test yaptım predictor early biraz önce ve ilk dakika dolmadan çizgi belirdi bu marka güvenilir mi ne yapmam lazım ?
Canım üzgünüm ama kanda dün negatiften bugün idrarda pozitif çıkması neredeyse imkansız. Döllenme olsa bile önce kana sonra idrara geçiyor ki bu da günler sürüyor. Test bozuk olabilir.

Canım üzgünüm ama kanda dün negatiften bugün idrarda pozitif çıkması neredeyse imkansız. Döllenme olsa bile önce kana sonra idrara geçiyor ki bu da günler sürüyor. Test bozuk olabilir.
2 gün oldu kanı vereli ama 24 saate beta yükselebilir

En iyisi bnde oyle yapcam artik iki gun kaldi bat a test. Negatif belirtilerim var bugun gobegime dogru agril var soldan. Idrar testlere guvenim kalmadi kan aldircam gecikme olursa

En iyisi bnde oyle yapcam artik iki gun kaldi bat a test. Negatif belirtilerim var bugun gobegime dogru agril var soldan. Idrar testlere guvenim kalmadi kan aldircam gecikme olursa
Ay cidden benimde öyle yoruldum test kan test kan yapmaya ama ağrılarım var ilaç içecek duruma geldim tuttum kendimi kendi doktorum muayme olayım anca içim o zaman rahatlar

Ay cidden benimde öyle yoruldum test kan test kan yapmaya ama ağrılarım var ilaç içecek duruma geldim tuttum kendimi kendi doktorum muayme olayım anca içim o zaman rahatlar
Karnin mi agriyor. Seninde adetine iki gun kaldi demi? Erken dir kan icin

Karnin mi agriyor. Seninde adetine iki gun kaldi demi? Erken dir kan icin
Yok. Canım 28 inde bekliyordum bugün 30 u iki gün oldu geceli bel ağrısı ve kasık batması var göğüs şiş ucu hasasiyetli bu kadar bide beyaz akıntı çok az

ben de hamileliğimi predictorle öğrendim ama böyle çıkmadı gayet pembe bir çizgi çıkmıştı bende. predictor en düsük 10 değerini ölçüyor. 2 günde 0.100lerden 10’a çıkması biraz zor

Benimkide pembe ve ilk saniyesinde çıktı fotoğraf çok net göstermiyor ilk sanşyesşnde çıkmasa zaten uğraşmazdım hastanedeki kız şuan megaitf ama regl olmazsan tekrar kan ber demişti birde bu predictor 12.5 betaya kadar ölçebiliyormuş beta 24 saate bir artıyor

tamam ama 2-3 kat artıyor. 0.100den 10’a 2 günde o kadar atması zor diyorum ben de. inşallah vardır bir sey demedik zaten sadece biz de kendi tecrübelerimizden yardımcı olmaya calisiyoruz

Sürekli kan vermek yerine testle takip edin koyulaşma olması lazım yarın. Koyulaşma görürseniz kan verirsiniz. Son ilişki üzerinden ne kadar geçti?

Sürekli kan vermek yerine testle takip edin koyulaşma olması lazım yarın. Koyulaşma görürseniz kan verirsiniz. Son ilişki üzerinden ne kadar geçti?
15 gün oluyor hemen hemen , bikere kan verdim zaten ama geç döllenmede olabillir bilmiyorum testte koyulaşma görürsem giderim tekrardan

15 gün oluyor hemen hemen , bikere kan verdim zaten ama geç döllenmede olabillir bilmiyorum testte koyulaşma görürsem giderim tekrardan
Geç döllenme olabilir bilemedim. Genelde gecikmenin 5. Günü pozitif öğrenen de oluyor gecikme olmadan öğrenen de oluyor. Dediğim gibi varsa zaten beta hızla yükseldiği için testte de koyuluk olur.

tamam ama 2-3 kat artıyor. 0.100den 10’a 2 günde o kadar atması zor diyorum ben de. inşallah vardır bir sey demedik zaten sadece biz de kendi tecrübelerimizden yardımcı olmaya calisiyoruz
Yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim olumsuz birşey aradığınız için en azından biraz. Yumuşak konuşabilirsiniz biraz bekleyin tekrar kan verin gibi vs siz direk şak diye olumsuz yorum yaptınız oyğzden öyle söyledim yinede teşekkür ederim yardımıcııı olduğun için

siz buraya bilgi almaya mı umutlanmaya mı geliyorsunuz? tamam hassas bir durum. ben de gectim oralardan. inşallah Allah en güzelini nasip eder, emeklerinizin karşılığını alırsınız. ama ayıp ediyorsunuz. insanlar tabii ki kendi deneyimlerinden yola çıkarak cevap veriyor size. benim gecikmenin 3.günü 1.20ye yükselen değerden 2 gün sonra bile regl oldum. umudunuzun olması iyi bir sey ama her şeyde bir sey ararsanız da kendinizi yıpratırsınız. deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. hayırlısı olsun insallah herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…