Acil bakarmısınız hcg degeri

güzel düşünün güzel herşey sizi bulur hayırlı haberlerinizi bekliyorum 🥰
Dün gittim içi dolmuş ama tabi karnından gözükmedi alttan ultrasonda gözüktü içinin doldu en azından boş kese ihtimali kalktı ortadan çok şükür Allahıma 5 + 5’te görmüş oldu yani karnımdan kalbini tam olarak sizce ne zaman duyuyoruz bilginiz var mı🙏🙏🎈🎈

Dün gittim içi dolmuş ama tabi karnından gözükmedi alttan ultrasonda gözüktü içinin doldu en azından boş kese ihtimali kalktı ortadan çok şükür Allahıma 5 + 5’te görmüş oldu yani karnımdan kalbini tam olarak sizce ne zaman duyuyoruz bilginiz var mı🙏🙏🎈🎈
2 hafta sonra duyarsiniz. Saglikla ilerlesin 🙏🏻

6-7 . haftada net kalp atışını duyarsınız korkmayın dr kullandığı cihazla alakalı üstün modellerse 6. haftada net duyarsınız gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inş 😇

Bilgisini doktor vermedi mi size. Bana ne zaman geleceğimi gideceğimi söylerlerdi. Herkesin hamileliği ve durumu farklı olur yaklaşık tahminlere göre davranmayın bence. Önce hayırlı olsun sonra da sakin ve rahat olun. Doktora sorarsanız o size bir dahaki geleceğiniz zamanı söyler.

Back
X