Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar benim 2 haftalık bebeğim var gaz problemi yaşıyoruz size sorum şu bebeğim emerken uyuyo bende gazını cıkarmaya calışıyorum ama cıkarmaya malesef öyle yatırıyorum yarım saat sonra kalkıyo kıp kırmızı ayaklarını karnına cekiyo ağlama krizlerine giriyo sizce cocuk doymadığı için mi gaz cıkarmıyo??? Bide gazını cıkqrmadqn yatırmak cok sıkıntı oluyor mu
Arkadaşlar benim 2 haftalık bebeğim var gaz problemi yaşıyoruz size sorum şu bebeğim emerken uyuyo bende gazını cıkarmaya calışıyorum ama cıkarmaya malesef öyle yatırıyorum yarım saat sonra kalkıyo kıp kırmızı ayaklarını karnına cekiyo ağlama krizlerine giriyo sizce cocuk doymadığı için mi gaz cıkarmıyo??? Bide gazını cıkqrmadqn yatırmak cok sıkıntı oluyor mu
evet sıkıntı olur her emmekden yada mamadan sonra çıkarmalısınız...ınternetten gaz çıkarma videolarına bakın...ayrıca çok gazı olduğunda bır cevza suya bır kaşık kımyon ıkı kup şeker atın kaynatın.siz için ılık ılık. bebegede bır kaşık yeterlı. büyüdükçe bır kaç kaşık verırsınız...gaza bırebır..
evladınızı sağlıkla buyutun ınş
Kesinlikle gazını çıkartın o gazdan oluyo 1 yaşına kadar bizim de olmuştu uyanmaz merak etmeyin alın omzunuza yatırın gazı çıkmadan yatırmayın rahatlasın.