Bebek Beslenmesi Acil bakarmısınız lütfen arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gamze0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
87
10
38
34
Aydin
Arkadaşlar benim 2 haftalık bebeğim var gaz problemi yaşıyoruz size sorum şu bebeğim emerken uyuyo bende gazını cıkarmaya calışıyorum ama cıkarmaya malesef öyle yatırıyorum yarım saat sonra kalkıyo kıp kırmızı ayaklarını karnına cekiyo ağlama krizlerine giriyo sizce cocuk doymadığı için mi gaz cıkarmıyo??? Bide gazını cıkqrmadqn yatırmak cok sıkıntı oluyor mu

Konuyu "bir derdim var" bölümüne açarsanız epey insan yardımcı olur. :) Buralarda kimse görmüyor.

evet sıkıntı olur her emmekden yada mamadan sonra çıkarmalısınız...ınternetten gaz çıkarma videolarına bakın...ayrıca çok gazı olduğunda bır cevza suya bır kaşık kımyon ıkı kup şeker atın kaynatın.siz için ılık ılık. bebegede bır kaşık yeterlı. büyüdükçe bır kaç kaşık verırsınız...gaza bırebır..
evladınızı sağlıkla buyutun ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…