Acil bakın bir Kızlar intiharıma ramak kaldı

Öyle mi dersin mahkeme bunları baz alır mı ki
özel hayatı ihlal saymazsa dikkate alır.

bir de sana namussuz diyen, şiddeti layık gören bir adama hala sevdiğini söylerken ne içmiştin?

seviye değil bildiğin çukur, derin kuyu yazışmalarınız.

nasıl yüzyüze bakıyorsunuz utanmadan?

hadi eşin utanmaz diyelim ya sen?

aynada kendine bakarken utanmıyor musun, hem kendine hem çocuğuna hem ailene yaşattıkların için?

Evet diyemez zira ispatlayacağı bir şey YÖK

Bir kadın başka adamla gerdeğimi düşün nasıl der kocasına . O koca bu lafı nasıl sindirir ve gelir elini öperim o adamın der. Aynı kadın nasıl seviyorum der bu adama. Dengesizlikte son nokta .!
Hepsini okudum daha doğrusu okumaya çalıştım ama bir şey anlamadım. Bu dendikten sonra zaten ortada evlilik mi kalır. Nasıl konuşmalar bunlar. En son mesajlarda adama sevdiğini söylüyordu.

İstedim bunu ama bizim her şeyimi böyle mesaj

Mesajlara bak. Onca hakaretten sonra o adamin elindeki telefonu bi yerine sokamiyosunuz da daha seviyorum ediyorum diyosunuz. Basiniza gelen her seyi hakediyorsunuz. Sizin icin uzulemeyecegim. Aksam aksam sinirimi ziplattiniz durup dururken.

Etrafımda kimi normal diyor daha kötüleri var diyor kimi buradaki hanımlarla aynı görüşte bilemiyorum , ben Zaten şu an düşünecek noktada değilim.

Mesajlara bak. Onca hakaretten sonra o adamin elindeki telefonu bi yerine sokamiyosunuz da daha seviyorum ediyorum diyosunuz. Basiniza gelen her seyi hakediyorsunuz. Sizin icin uzulemeyecegim. Aksam aksam sinirimi ziplattiniz durup dururken.

Haklısınız iyi değilim diyorum ya size o yüzden yardım yaZdım gerçekten sağlıklı düşünemiyorum normal olmadığım da kesin , bunca hakaret duyan bir kadın nasıl normal olabilirdi ki ? Kimi normal diyor yaşananlar sus diyor geçer sinirlendir diyor kimi sizin gibi diyor kuzenim sizin gibi düşünüyor ben de öyle mesela ama ailem ilk dediğim gibi düşünüyor

Ne normali ya. Aileniz kocanizin sizin namusunuza kadar laf ettigini bile bile boyle mi diyor hala, her seyi anlattiginiza emin misiniz?
Normal degil arkadasim degil ya nasil normal kabul edebilirsin. Bana yapicak bunu var ya evi tepesine yikarim onun siz hala herife methiyeler duzuyorsunuz sacimi basimi yolcam burda sinirden

Asıl karakterime göre fazlasıyla haklısınız , cidden her şeyi anlattım arkadaşım eksik YÖK allah şahidim olsun , sindirilmişlik durumundayım sürekli seni boşasam kimse sevmez herkes namusuna yürür vs diye diye böyle oldum resmen şaka gibi

kari koca iliskisinin bitnesini birakin sizin birbirinize insan olarak bile sayginiz kalmamis o kocaya donersen hep basina kakicak bu gunleri,sen sevmiorsun bu adami bagimli hale gelmissin sadece,ayrica kimse cekmez seni diyor ya aklinca inandircak buna elbet onun veremedigi kiyneti vericek insanlar vardir iki taraf icin de soyluyorum

kari koca iliskisinin bitnesini birakin sizin birbirinize insan olarak bile sayginiz kalmamis o kocaya donersen hep basina kakicak bu gunleri,sen sevmiorsun bu adami bagimli hale gelmissin sadece
Evet ben de bu gün bunu düşündüm biliyor musunuz bağımlılık , sindirilmişlik gücünü görememe , kaygı , korku , panik Yani iyi değilim o halde dr randevu alacağım korkuyorum boşadığım zaman da bana acaba mahkemede velayet için aleyhime kullanır mı diye sizce ?

Maasin varmis isin varmis gozunu seveyim boşan allahin askina bosan ya. Bu laflarindan oturu de tazminatini nafakani al otur nolur cocugun icin bosan. Annesinin namusuna laf eden bi adamla buyumesin cocugun lutfen

Çok yıpranmışsınız ve çaresiz bir halde kıvranıyorsunuz. Ne yapsanız, ne yazsanız olmamış en sonunda da seviyorum yazmışsınız. Size tek bir şey söyleyeceğim lütfen önce bir psikiyatriste gidin. ‘İlaç kullanmak istemiyorum aptallaştırıyor’ yazmışsınız nolur kusura bakmayın ama şu haliniz de hiç normal değil.

Bi yerinizde kangren oluşmuş, eğer kesmezlerse öleceksiniz ama siz hala direniyorsunuz.. İşte ilişkiniz aynen buna benziyor.

Kim haklı kim haksız tüm bunları boşverin. Hayatta bazı şeyleri bırakmak ve vazgeçmek denen kavramlar var anlıyor musunuz.. Doktora gidin destek alın lütfen, biraz toparlanın, sonra mantıklı düşünmeye başlayınca da hayatınıza bir yön verirsiniz.

yazdigin pek cok sey koz olabilir bu surecte mesela tutup da dr a gidiorum senin yuzunden yazarsan alir bunu mahkemede kullanir cocuklarima bakamior die,ayrica sakın ona nisper yapicam diye sacma fotolar paylasma sosyal medyada ;bu surecte hicbir sey yazma o yazsa bile sen sessiz kal cunku biylece ofkelendikce o sacmalar;sen kullanirsin mahkemede,dr.dan once sen kendi beyninde bitir bu adami

Etrafımda kimi normal diyor daha kötüleri var diyor kimi buradaki hanımlarla aynı görüşte bilemiyorum , ben Zaten şu an düşünecek noktada değilim.
geniş düşünürsen her şey nomal.
şiddet de normal mesela.

kocasından dayak yemeyen mi var allasen?
aldatmayan erkek zaten yok.

hele bu küfürler en normali. iltifat ederken gerizekalı, salak falan deriz.

belli ki boşanmak istemiyorsun.

hepsi normal bacım. güle ağlaya yaşayın.

yalnız bir ricam var. çocuğu devlete teslim edin de anormal büyüsün. sizin kadar normal yetişmesin.

Şu etapta kendime yapacağım en iyi şey dr sanırım önce sonra da dediğiniz gibi olmalı bence de böyle çocuğumla da ilgilenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…